A City Sleeps

A City Sleeps

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 412 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Harmonix, a Rock Band és az Amplitude alkotói új, új megközelítést kapnak a hagyományos shoot 'em up-ra! Az A City Sleeps minden fellépését egy magával ragadó kísérleti hip-hop / elektronikus hangzás vezérli, beatmatch nélkül. A játék Idol rendszere bevezeti a taktikai réteget is a bevált shmup játékmenedzsment tetejére, hogy a játékstílusok széles skáláját be lehessen illeszteni.

A város alszikköveti Poe-t, a The Silk legfiatalabb tagját, egy álom-egzorcisták ősi klánját, amely belépett az alvó házigazdák eszébe, hogy megszabaduljon álmaiktól a démonoktól. Amikor SanLo lakosai végtelen álomba esnek, csak Poe képes megmenteni őket a véget nem érő rémálomtól. A legendás Koto-kardjával, a „Szívhurkokkal”, és erős hatalmas kísértet-családtagjaival együtt, meg kell tisztítania álmaikat és feltárnia a város sötét titkait.

A felejthetetlen eredeti hangzás által vezetett, amely a játékosok fellépésein és az ellenség elkötelezettségén alapszik. A City Sleeps klasszikus ikercsapos hardcore lője érzékenységét pillanatról pillanatra taktikai döntésekkel választja.
A HARMONIX-ból egy stílusos, zenével hajtott lövés készül
ZENE / JÁTÉKSZÁM SZINCHRÓNIA - A szintű tervezés és a dalszerzés párhuzamosan zajlik, garantálva a kézzel készített és teljesen egyedi audioélményt. A zene a lejátszó lövedékeit, az ellenség ívását, mozgását és golyómintáit vezérli.

AZ „IDOL” RENDSZER - Légy taktikai! Használja Poe szellemcsaládját az álomvilág élettelen tárgyainak tárolására; ezek a "bálványok" segítenek a végtelen ellenséges hordák ellen. A hangzás akkor épül fel, amikor a támadó és a védekező képességek széles skáláját kiaknázza, beleértve az AOE-káros robbanásokat és a gyógyító golyókat. Kísérletezzen különféle szellemkombinációkkal, hogy dicséretre szabja saját személyes játékstílusát.

FELTÜNT A GHOST !!- Álmodozás, Lucid, rémálom; több nehézség minden készségszinten. Támogatásra van szükség? Buff Poe felszerelhető képességekkel és reteszelhető szellemekkel taktikai előny elérése érdekében, vagy még nagyobb kihívás érdekében vegye be a szúrást az újrakevert „átkozott” változatokba! Versenyezz a barátok és a világ ellen a globális ranglistán!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2014.10.16
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Harmonix Music Systems
Cikkszám
DIGI00119
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ