88 Heroes

88 Heroes

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 019 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

1988. augusztus 8-án 08:08 van, és a gonosz Dr. H8 a teljes megsemmisítés szélére hozta a világot! Követelményei egyszerűek: 88 percen belül fizessen be 88 dollár oktilliont, ellenkező esetben a Dr. H8 88 hőerőgombája megtisztítja a Földet! De ki fogja megmenteni minket a rászorulási időben? A legbátrabb? A legmerészebb? Nem ... a 88 hős!

Készüljön fel, hogy beszivárogjon a Dr. H8 barlangjába a legfurcsább, ostobább és értelmetlenebb szuperhősök segítségével! 88 szinttel közted és Dr. H8 között, mindössze 88 másodperc alatt az egyes szintek teljesítéséhez, és a 88 perc Doomsday óra már bepattan, 88 egyedi karaktert vezet - mindegyiknek megvan a maga sajátos képessége - a peronra ugrálva, ellenségesen összetörve, veszélyeztetve Feladat küldetése, hogy megmentse a Földet a teljes pusztulástól!

Meg tudja menteni a napot a 88 hős? Reméljük! A legjobbakat hívták, de a legjobbak elfoglalták…

88 különböző hős! Fedezze fel egyedi képességeiket, és használja őket az egyes szakaszok meghódításához - ha mégis meghalnak, örökre elvesznek (nos, egyfajta)!
88 különböző szint! Fedezze fel Dr. H8 barlangját négy világban, elkerülve mindenféle halálos akadályt és a gonosz hősök zúzó ellenségeit.
88 másodperc / szint! Az óra már ketyeg; eljuthat Dr. H8 penthouse-jához az ő keringő űrállomásán, mielőtt a 88 perces Doomsday időzítő elfogy ?!
Végtelen visszajátszási érték! A hősök minden egyes játék közben megváltoztatják a sorrendet, hogy érdekessé tegyék a dolgokat, és megpróbálhatja megmenteni a napot kedvenc nyolc hősével, vagy akár csak egyet. Sok szerencsét!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2017.03.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Rising Star Games
Cikkszám
DIGI00103
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ