3SwitcheD

-5%
3SwitcheD

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
198 Ft
Akció: 189 Ft
Kezdete: 2022.10.02   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Légy óvatos! Ez a játék addiktív! Nem fog több kihívást, több sebességet, szórakozást és több kincset az ismert univerzumban bárhol megtalálni!

A 3SwitcheD ™ ötvözi a klasszikus játékot és a lenyűgöző új technológiákat. Találja meg magát egy új világ arcade játékban. A vadonatúj 3D- és 3D-ET-technológia az egész játékot új dimenzióba emeli. A 3D-ET ™ technológia használata A 3SwitcheD ™ nemcsak fantasztikus, valódi 3D megjelenést nyújt, hanem 3D-ben is működik. Bármelyik csatlakoztatott kamera használatával a játék letapogatja az arcát, és a nézetet csak akkor fordíthatja, ha a kívánt irányba nézi! Ez a vadonatúj technológia olyan játékélményt nyújt Önnek, amelyet még soha nem gondoltál!

Azoknak a játékosoknak, akik nem használják ezt a funkciót, a játék fantasztikus megjelenést és sok kihívást kínál! Egy csomó kihívás vár rád, készen állsz? Hat erősen addiktív, rendkívül különböző és kihívást jelentő üzemmódot állít be egy innovatív 3D-s környezetben. Tisztítsa meg a klasztereket, sőt változtassa meg a gravitációt, hogy átalakítsa a drágaköveket egy teljesen új élményben a puzzle és a stratégiai játék során. Növelje magas pontszámait a pályáról, függőleges, vízszintes és akár átlós mozdulatokkal is, hogy robbantani ezeket a ragyogó drágaköveket, és hozzáférjen a bónusz szintjéhez!
HATAS KÜLÖNLEGES játékmód:
Snazzy Swap : Tegye ezeket a sorokat összeomlássá, és próbálja meg kettőt elérni egyetlen sztrájkkal.
Klaszterek elszámolása : Okosan indítsa el ezeket a klasztereket a jutalmazási bónuszok felszabadításához.
Csökkenő csillagok : Hihetetlenül hosszú sorokat soroljon fel, amíg a mag túlterheli.
Mozgó 4-os ház : ellenőrizze a drágakő-cserélési stratégiáit, és próbálja ki a gyémántok kvadratúráját, de hozzon létre bizonyos méretű és nagy klasztereket a maximális pontterhelés érdekében.
Pathfinder : Csak játszani akarnak ... de azok a csúnya kis gyémántok akadályozzák az utat a magas pontszámak égében! Mutasd meg nekik, ki a felelős!
Gravitációs kapcsoló : felfelé és lefelé! Változtassa meg a gravitációt, ahogy tetszik, hogy stratégizáld az utat a bónuszok felszabadításában.
FŐBB JELLEMZŐK:
Egyedi 3D-ET ™ technológia a perspektíva irányításához
3D játszótér és fantasztikus animációk
Hat teljesen különböző játékmód, egyedi kihívásokkal
Választhat két zenei partitúra és két hangulatos hang között
Kövesse nyomon pontszámát másokkal szemben online!
12 különböző nyelv

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Indie
Megjelenés
2012.03.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
TopWare Interactive
Cikkszám
DIGI00073
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ