3DMark

3DMark

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 214 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

A PC-s játékok a teljesítmény elérésére törekszenek, és a rendszer végtelen frissítésének, túllépésének és hozzáigazításának ciklusa a gyorsabb képátviteli sebesség, nagyobb felbontás és jobb minőségű vizuális effektusok elérése érdekében.

A 3DMark elengedhetetlen eszköz e küldetéshez. A 3DMark több mint 20 éve az első választás a benchmarking, a tesztelés és a PC teljesítményének összehasonlítása céljából.

Mindig lesz egy új játék, amely nagyobb teljesítményt igényel a hardverektől. És mindig lesz új hardver, amely nagyobb teljesítményt nyújt a játékai számára. És így folytatódik a ciklus. Üdvözöljük a 3DMark-ban, a Gamer's Benchmark-ban.
A 3DMark mindent tartalmaz, amelyet a játékosoknak összehasonlítaniuk és összehasonlítaniuk kell a PC teljesítményét. Dedikált teszteket kínál minden típusú számítógéphez, a könnyű laptopoktól a dedikált asztali számítógépekig. A 3DMark javasolja a hardver legjobb referenciaértékét.

A 3DMark teszteli a rendszer GPU és CPU teljesítményét azáltal, hogy valós időben rendkívül igényes játékszerű jeleneteket készít. Minél gyorsabban fut a benchmark, annál jobb a pontszáma. Most kezdődik a küldetésed. Mit tehetsz, hogy jobb pontszámot szerezz?

Először hasonlítsa össze a 3DMark pontszámát más, azonos hardverrel rendelkező rendszerek eredményeivel. Az átlagnál alacsonyabb pontszámok jelezhetik a hűtés, a konfiguráció vagy a hibás alkatrészek problémáját. Az átlagnál magasabb pontszám megmutatja a hardver túllépésének lehetőségét.

Frissítse az illesztőprogramokat. Frissítse a Windows rendszert. Kísérletezzen a rendszerbeállításokkal. Nézze meg, mennyi teljesítmény érhető el a rendszeréből. Futtassa a 3DMark-ot minden változtatás után az előrehaladás nyomon követése érdekében. Azonosítsa a rendszer szűk keresztmetszeteit és hasonlítsa össze a 3DMark pontszámait a következő frissítés kiválasztásához. Kérjen tanácsot, ossza meg tippeit, és mutassa meg rendszerét a Steam 3DMark Közösségi Központjában.
A túlzárás olyan művészet, amely ügyességet és pontosságot igényel. A cél az, hogy a teljesítmény minden cseppjét kiszorítsa a GPU-ból és a CPU-ból. A jutalom egy ingyenes teljesítményfrissítés és annak elégedettsége, hogy a hardvert meghaladja a készlet teljesítményét.

A 3DMark elengedhetetlen eszköz a túlteljesítők számára. Futtassa a 3DMark-ot a túllépés előtt és után, hogy megmérje a teljesítménynövekedést. Az egyedi referenciaértékek használatával fedezze fel a számítógép teljesítménykorlátozásait. A felbontás és más beállítások megváltoztatásával tegye a 3DMark teszteket többé-kevésbé igényesnek.

Futtassa a 3DMark stresszteszteket a túlzók stabilitásának és a hűtés hatékonyságának ellenőrzéséhez. A 3DMark stressztesztek hurokban futnak, hogy a rendszert a normál referencia-futtatásnál hosszabb ideig nagy terhelésnek tegyék ki.

Kérd meg a barátait, hogy állítsák be a legmagasabb 3DMark pontszámot, vagy versenyezzenek a legjobb helyért a 3DMark Steam ranglistáin.
Ha szereti a PC-játékokat, akkor semmi sem jobb, mint a saját egyedi számítógépének építése. És ha maga épít, akkor nincs semmi más, mint az első bekapcsolás. Indulni fog? Minden megfelelően működni fog? Akár teljes rendszert épít a semmiből, akár egy komponenst frissít, a 3DMark magában foglalja.

Futtassa a 3DMark szoftvert, és hasonlítsa össze a referenciaértékeket a hasonló rendszerekkel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az új felépítés helyesen van-e beállítva. A részletes hardvermegfigyelési diagramok megmutatják, hogyan változott a CPU és a GPU terhelése, hőmérséklete és az óra sebessége a referencia-futtatás során - ideális a konfigurációs problémák azonosításához.

Használja a 3DMark stresszteszteket a rendszer stabilitásának ellenőrzéséhez és a hibás hardver felfedezéséhez, még mindig garancia alatt áll. A stressz tesztelés is nagyszerű módszer a rendszer hűtési teljesítményének tesztelésére és optimalizálására. A jól beépített, megfelelő hűtéssel rendelkező PC-knek maximális teljesítményt kell biztosítaniuk a 3DMark stresszteszt teljes időtartama alatt.

A 3DMark segíthet a frissítés tervezésében is. Keressen és hasonlítson össze összehasonlítási eredményeket a legújabb grafikus kártyák és processzorok között a 3DMark webhelyen, hogy megtalálják azokat a modelleket, amelyek a költségvetés szempontjából a legjobb teljesítményt nyújtják.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Eszközök
Megjelenés
2013. 02.04.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
UL
Cikkszám
DIGI00070
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 10, 64-bit

Processzor: 1.8 GHz dual-core

Memória: 4 GB RAM

Grafika: 

Tárhely: