2064: Read Only Memories

2064: Read Only Memories

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
434 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

2064: A Csak olvasható emlékek ötvözi a régi iskolai kalandjátékokat a modern történetmeséléssel, hogy felfedezze néhány társadalmi kihívást, amelyekkel a közeljövőben szembesülünk. Fedezze fel Neo-San Francisco színes jövőbeli metropoliszát, találkozzon egy hatalmas lenyűgöző karakterrel és megoldjon egy messzemenő rejtélyt. Gondoljon alaposan át a választásain, mert soha nem tudhatod, hogyan befolyásolják ezt a dinamikus, elágazó narratívát a vonal lejjebb.A világ változik.

Az emberek genetikai megváltoztatása manapság gyakori, sokan úgy döntöttek, hogy testüket radikálisan megváltoztatják, hogy kifejezzék egyéniségüket. Az egyszerű digitális asszisztensként létrehozott ROM-oknak (kapcsolati és szervezeti menedzsernek) nevezett virtuális intelligencia nagyobb ellenőrzést gyakorol az emberek életében. Néhányan rémülnek a gyors változás miatt, és hajlandóak szélsőséges hosszúságú lépéseket tenni annak megakadályozása érdekében.Egy elveszett Turing nevû ROM betör egy küzdõ újságíró lakásába, hogy segítséget kérjen. Azt állítják, hogy az első elnyomó gép - nem az élet szimulációja, hanem egy valóban öntudatos mesterséges lény -, és a műszaki zseni, aki létrehozta őket, eltűnt. Meg tudja-e deríteni azt a sokkoló összeesküvést, amely fenyeget egy egész társadalom megrázására? Vagy a sötétség, amely a Neo-SF fényes neonfényeinek mögött rejlik, el fog fogyasztani?Régi iskola, élvonalbeli - A klasszikus point-and-click kaland, amelyet Gabriel Knight és Snatcher kedvelt, ihlette a modern elágazó történetmeséléssel, amely az identitásra, az egyediségre és az emberiség jelentőségére utal.
A jövő emberei - Ismerje meg a Neo-SF népességének sokszínű keresztmetszetét, amelyet életre keltettek a játékban működő legjobb hangtehetségek , köztük Melissa Hutchison és Dave Fennoy ( The Walking Dead ), Erin Yvette ( Oxenfree). ), Austin Creed (a WWE Xavier Woods ), valamint Jim Sterling ( Jimquisition ) és a SungWon Cho ( ProZD ) internetes sztárok .
Csúcstechnológiával kapcsolatos nosztalgia - Neo-San Francisco városát gyönyörű pixel-művészet jellemzi, és kalandját egy fülbemászó, alacsony zajszintű elektronikus szintetizált hangzás kíséri.
Oldja meg a rejtélyt - Élvezze a tíz órás kalandjáték jóságát, feltárást, dinamikus elágazó beszélgetéseket, több végződést és sok leküzdendő kihívást.
A végleges PC-kiadás - Két évvel ezelőtti bevezetése óta a csapat számos fejlesztést és kiegészítést tett egy már elképesztő játékban, ez a végső verzió. A kiegészítések között új karakterek és hangszeres előadók, további arc-animációk, japán nyelvi támogatás és a „Végtelen karácsony” kiterjesztett epilóga szerepel, amely lehetővé teszi a kedvenc Neo-SF helyiekkel való társalgást.

Megjegyzés: A gőzfelhő jelenleg csak ugyanazon a platformon működik (azaz a Windows, a Mac stb.).

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2015.10.06
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Midway Games
Cikkszám
DIGI00053
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ