1954 ALCATRAZ

-6%
1954 ALCATRAZ

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
417 Ft
Akció: 390 Ft
Kezdete: 2022.12.05   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


1954: Alcatraz - A készpénz ott van. De ki kapja meg?

Joe 40 évet tölt Alcatrazon egy páncélozott teherautó lopásáért. A zsákmány még mindig ott rejtőzik, de csak Joe tudja, hol van. San Francisco utcáin Joe volt bűntársai és felesége alig várják, hogy megtalálják az ellopott pénzt. Ki kezébe kerül a tészta?

A Daedalic Entertainment és a Felelőtlen játékok - Gene Mocsy csapata - interaktív Point & Click kalandjában Joe és felesége, Christine játszható karakterek lesznek. A játékosok a szerelem, az árulás, az élet és a halál között döntenek: Christine segít Joe-nak a börtönszünetében? Vissza fogják szerezni a vagyont? Vagy engednek a kapzsiságnak? Meg fogja-e csalni Christine a férjét, bosszút állva minden csalódásért és egy házasságért, amely csak nehézségeket hozott számára? Vajon csak hátat fordít Joe-nak és útnak indul egykori társaival? Vagy Joe mindent megszerez a végén?

1954: Alcatraz felajánl mindent, ami nagyszerű kalandot jelent: kihívást jelentő rejtvényeket, dinamikus cselekményű, érett krimit és különféle lehetséges kimeneteleket, valamint egy csomó árnyékos karaktert: brutális bűnözők, még nehezebbé téve a The Rock életét Joe számára, miközben kint van nemcsak bűncselekményes partnerei, hanem sznúk és rendőrök is a pénz és Christine után járnak. Az ötvenes évek moziszerű San Franciscója, amelyet szemcsés képregény stílusban ragadtak meg, zord hely. De egyben 1954: Alcatraz is tiszteleghet a történelem és a zeitgeist előtt, a Beatnik-kultúra és más kortárs témák formájában.
.
Főbb jellemzők
Két játszható karakter: Joe és Christine gengszterpár
Több mint 20 további 3D animációs karakter
Több mint 60 kézzel rajzolt háttér, San Francisco, North Beach és Alcatraz eredeti felvételei alapján
Kihívó rejtvények és izgalmas párbeszédek Gene Mocsy, a Vooju-sziget szellem kalózai társírójának
Pedro Macedo Camacho Atmospheric Beat and Jazz filmzene (Meseharcok, Vooju-sziget szellem kalózai, A vámpír története, Audiosurf)
A játékon belüli döntések nagymértékben befolyásolják a cselekményt, és különféle befejezésekhez vezetnek

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
1996.10.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Big Bad Bill
Cikkszám
DIGI00043
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ