1943 Deadly Desert

1943 Deadly Desert

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
622 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Akciódús 2. világháborús csaták várnak rád a sivatagi területekért. A találékonyság és a vezetői képességek általában meghatározzák a győzelmet vagy a vereséget. Túléli a történelem legnehezebb harcát?

„1943 - Forró, poros szél söpri végig a tábort. A felderítők a nehéz Wehrmacht erőkről számolnak be. A Sivatagi Róka rohan a nyugati oázis felé. Minden harcra kész brit csapat fokozott készültségben van, hogy kivédje az inváziót. Ugyanakkor a tengely hatalmai előkészítik a létfontosságú utánpótlási központ támadását. Útban a következő csatájukba nehéz harckocsikkal, tüzérséggel és utánpótlás járművekkel. Melyik oldalt választod?"
TOTAL WORLD WAR
Ez a döntő második világháborús csata a szövetséges erők és a tengelyhatalmak között! Válassza ki az utat, és vezesse seregét a győzelemhez!
Fordult alapú taktikai hadviselés
A megfelelő háborús stratégia a végső győzelem kulcsa! Adjon ki parancsokat tisztjeinek a harctéren. Motiválni fogják, inspirálják és megerősítik a parancsnokságukhoz kijelölt csapatokat!
VESZÉLYES KÜLDETÉSEK
Legyen minden idők legnagyobb tábornoka, és bizonyítsa taktikai képességeit rengeteg különböző háborús kampányban! Nyiss új küldetéseket, térképeket és forgatókönyveket!
HATALMAS Fegyver Arzenál
Taktikai lehetőségei szinte korlátlanok. Harcolj harckocsikkal, harci repülőgépekkel, gyalogsággal, ejtőernyősökkel, tüzérséggel és sok más hatalmas különleges erővel és fegyverzettel!
A csatatérek változatossága
Törje át az ellenség vonalait szárazföldön és légi úton! Vezesse katonáit csatába, és törje össze ellenségeit Afrika történelmi csataterein!
STRATÉGIA A LEGJOBBBAN
Még több új egység a taktikai zseni számára! Rendeljen meg pusztító légicsapásokat, vagy vezessen erőltetett menetet. A tét nagy, de a dicsőséges győzelem díja vár!


Jellemzők:
Körökre osztott stratégiai akció a második világháborúban
Izgalmas kampányok és kihívásokkal teli küldetések
Minden stratégiai játék rajongó számára kötelező
Sokféle katonai egység
Részletes grafika és epikus hangok

Köszönjük, hogy játszottad az 1943-as Halálos sivatagot!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2018.05.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
HandyGames
Cikkszám
DIGI00042
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ