1406

1406

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 191 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az író, Mike Williams, a paranormális jelenségek szakemberének történetét elküldik a halott Centralia városba, hogy inspirációt keressen, hogy befejezze a paranormális könyvét.

Mike Williams, aki megkísérel egy könyvet írni, és a paranormális szakértő, és maga sem hisz a szellemek létezésében, ezt a tevékenységet szokásos jövedelmének és semmi másnak tekinti. Egy újabb értelmetlen nap, amikor Mike internetes böngészéssel kezdte, különféle furcsa helyekről olvasta, inspirációt és anyagokat keresve, egy cikkre botlott a halott Centralia városról, és úgy dönt, hogy elmegy erre a városra, mivel a város nyüzsgése nem tette lehetővé neki, hogy befejezze a könyvet.

Az egész történet a pennsylvaniai Centralia-ban kezdődik.

A XIX. Század közepén itt, az Allegheny-hegység keleti részén meglehetősen gazdag széntartalékot fedeztek fel. Ipari fejlesztése a Centrailia-ban többé-kevésbé sikeresen körülbelül egy évszázadig tartott, és valószínűleg ilyen messzire is ment volna, ha nem a körülmények összefonódására, és sokszor az emberi gondatlansággal.
Az 1960-as évek elejére a helyi lakosok a környező bányák egyik felhasználatlan gödörét rendes városi hulladékgá változtatták.
Azok az önkéntesek, akik 1962 májusában érkeztek megtisztítani, nem találtak jobbat, mint pusztán az égetést - ezt a gyakorlatot már egyszer használták a Centrelia-ban. A hulladék elégetésére szolgáló egyszerű művelet sikeresen megtörtént, de a későbbi oltással a helyzet bonyolultabb volt.

A hulladéklerakóktól a tűz elterjedt a bányában maradt szénlelőhelyekre, amelyek - mint állítólag a szén is meglehetősen sikeresen égnek - és a tűz folyamatosan terjedt a már inaktív bányaüzem területén.

Nem sokkal az esemény után az állam végre figyelmet fordított a probléma mértékére, és forrásokat osztott ki annak megoldására. Addigra a tűz annyira elterjedt a Centreilia alatt, hogy az egyetlen kiút a kisváros teljes áttelepítése volt, ahol körülbelül ezer ember lakott.


Megtalálja a játék több végét és a légköri szörnyű rémületet.

A mai napig nem hittem a poltergeista létezésében! Nagyon remélem, hogy meglátom a hajnalt.

PS Mike.

• A horror hangulata

• Gyönyörű zene

• Modern grafika

• Több játékvég

• Rejtvény

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2019. 03. 21.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Indie Games Studio
Cikkszám
DIGI00034
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ