Sniper: Ghost Warrior Trilogy

Sniper: Ghost Warrior Trilogy
Sniper: Ghost Warrior Trilogy
Sniper: Ghost Warrior Trilogy
Sniper: Ghost Warrior Trilogy
Sniper: Ghost Warrior Trilogy
Sniper: Ghost Warrior Trilogy

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 938 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

A trilógia a következőket tartalmazza: 

 • Sniper Art of Victory
 • Sniper: Ghost Warrior
 • Sniper Ghost Warrior 2
 • Sniper: Ghost Warrior - Térképcsomag
 • Sniper: Ghost Warrior - Second Strike Pack

Amikor Isla Trueno demokratikus kormányát megdöntik, egy agresszív és ellenséges katonai parancsnokság emelkedik hatalomra. Egy magasan képzett speciális műveleti egységet küldenek, hogy segítsenek a lázadóknak elérni azokat a célokat, amelyeket csak egy mesterlövész képes kezelni. Az intenzív mesterlövész küldetéseken kívül a játékosok különféle támadási forgatókönyvekben is részt vesznek, ahol a fegyverekkel való tudásuk óriási segítséget jelent az alázatos lázadóknak. Sniper: Ghost Warrior új módon próbálja kihívni a játékosokat, hogy a játék egyszerre legyen igényes és szórakoztató.

Jellemzők

 • Motion Sense Trigger System: innovatív első, amelyben a játékos megérinti a vezérlőt a képernyőn. A valódi mesterlövészekhez hasonlóan, a játékon belüli lövöldözéshez folyamatosan nyomni kell a párna ravaszt, hogy a lövés során a puska pontosabb legyen. Rántsa a ravaszt, és a kör eldobásra kerül, így hiányzik a célpont, és figyelmeztet egy erősen motivált ellenséget a jelenlétére.
 • Reális ballisztika: a Sniper franchise fémjele a forgatás dinamikájának realizmusa. A szélsebesség, a távolság, a gravitáció és a golyó-ejtés mind kritikus szerepet játszik a lövés végrehajtásában.
 • Kifinomult lövöldözési mechanika: a megfelelő légzési technika a szívfrekvencia stabilizálására ugyanolyan fontos, mint a kör céljának megfelelő idő kiszámítása, és a legjobb mesterlövészek irányítják szívüket és fejüket. A célpont elsajátításától a lassú, egyenletes ravasz húzásig a mesterlövésznek mindent össze kell szednie az ideális „egy lövés; egy gyilkosság. ”
 • Továbbfejlesztett ellenséges mesterséges intelligencia: a mesterséges intelligencia (AI) rendszert teljesen újrafestették és a semmiből tervezték. A fejlesztések nagy részét a CryEngine 3 -ra való váltás tette lehetővé. A szomszédos mozgásoktól kezdve a frontális támadásokig mindenre számíthat, mivel az ellenség közeli helyeken próbálja elkötelezni Önt, ahol a puskája kevésbé hatékony.
 • Új, célokban gazdag környezetek: A Sniper Ghost Warrior 2 új városi környezeteket, például Szarajevót és az áruló hegyvidéki terepeket olyan buja és halálos dzsungelekkel egészíti ki, mint valaha.
 • Különböző nehézségi szintek: A játékmenet diverzifikálása és a játékosok legszélesebb csoportja számára elérhetővé tétele érdekében a CI Games három nehézségi szintet vezet be, amelyek teljesen megváltoztatják a játék jellegét. Ön dönti el, hogyan játsszon - vagy pihenjen, és legyen a végső ragadozó, vagy próbálja ki ügyességét, és tapasztalja meg a játékot szakértői módban.
 • Bullet-Cam: mindenki kedvenc funkciója visszatér a szakértő lövések jutalmazásához és a csatatér egy teljesen új nézőpontból való bemutatásához. Nézze meg, mit tehet a mozgási energia - a golyó valódi fékező ereje - átadása az ellenségnek 1000 méterről vagy annál magasabbról!
 • Bullet Penetration: a rejtés nem feltétlenül jelent fedezetet. A Sniper: Ghost Warrior 2 -ben a golyók úgy viselkednek, mint a való életben, és képesek különböző típusú borítók mögé bújó ellenségeket küldeni. Megpróbálhatja felsorakoztatni ellenségeit is, és hagyja, hogy egyetlen kör kihozza az egész csapatot. Várjon, amíg ezt látja a Bullet Cam -en!
 • A mesterlövész puskák kibővített listája: Próbálja ki a világ legfejlettebb mesterlövész puskáit, mindegyiket aprólékosan újraalkotva, hogy pontosan szimulálják a mai harctereken található modern fegyvereket.
 • New Gear: birtokolja az éjszakát a hő- és éjjellátó optika bevezetésével, valamint egy erős távcsővel, amelyek elengedhetetlenek az ellenség felkutatásához, mielőtt észreveszik Önt.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.03.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
City Interactive
Cikkszám
DIGI08385
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7/8.1/10 64-bit

Processzor: i3 3240 3.4 GHz vagy AMD FX-6350 3.9 GHz

Memória: 8 GB RAM

Grafika: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB vagy AMD Radeon HD 7850 2GB

Tárhely: 50 GB szabad hely