Sairento VR

Sairento VR
Sairento VR
Sairento VR
Sairento VR
Sairento VR
Sairento VR

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
757 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

A Sairento VR-t legjobban VR cyber ninja-szimulátornak lehet leírni.

A Sairento VR bevezetése óta világszerte rajongókat szerez az egyedi mozdonyrendszerrel. Ez az egyetlen játék a VR-ben, amely lehetővé teszi, hogy megtapasztalhassa a The Matrix ikonikus "bullet-time" jeleneteit, összekeverve a Max Payne játék sorozatának lassú mozgásával, miközben úgy néz ki és érzi magát annyira szégyenteljesen, mint a Kill menyasszony. Számla.A Sairento VR-ben egy cyber-nindzsát játszik. Végezzen háromszoros ugrásokat, falfutásokat, elektromos csúszásokat, hátracsúszásokat és lassítsa az időt, miközben leszállással elrobbant egy ütközésen, hogy egy másikra halálos sztrájkot adjon. Készítsen magát választott fegyvereivel - katanákkal, lőfegyverekkel, íjakkal, tűzvesszővel - ezek mind rendelkezésére állnak.

Az olyan népszerű játékosok, mint a Node, „kedvenc VR-játékuknak” nevezik, Nathie, Cix Liv, JoshDub, TimDotTV és még sok más remeket ad neki.

A Sairento VR-t úgy tervezték, hogy könnyen felvegye, de nehezen kezelhető. Minél több időt töltesz a Sairento VR-vel, annál jobban teljesíted a játék mozdulatait, és annál jobban jutalmazza az a páratlan érzés, hogy nagy költségvetésű mozgásprodukció akcióhőse vagy.


-

ÁTTRAKTÁLHATÁS A MEGHAJTÓ SZIBERNINJÁNAK - A Sairento VR egy küldetés-vezérelt, VR akciójáték-játék, amelyet a közeljövőben egy újraképzelt Japánban rendeztek be. Sairentóban a Csendesek tagjaként játszol - egy látszólag hétköznapi emberek igazságos, ám burkolt szervezete, akik az ősi szamurájok és nindzsák rég elhagyott kódját és harcművészetét gyakorolják.

Könnyedén kidolgozva, hogy magával ragadó és vizuálisan lenyűgöző első személyű kardharcot és fegyverjátékot teremtsen - félelmetes fegyvereket, intuitív kezelőszerveket, kihívást jelentő szinteket, fenyegető ellenségeket és gyönyörű környezetet várhat el a világ rendjének helyreállítása érdekében.

Átalakuljon hatalmas nindzsa harcosává egy futurisztikus csavarral rendelkező ősi fegyverek arzenáljával, és vegyen részt végtelen ellenséges hordával a különböző helyszíneken.


- JÁTÉK JELLEMZŐK -Csendes embernek választják kiemelkedő karakteredért, és az ókori japán harcművészetek és a modern harcok művészetében jártas sensus képzi nemcsak a közepes katanát, hanem a fegyverekkel és lövedékfegyverekkel is ügyes. A folyamatos perjel és lövöldözés céljára készített Sairento célja, hogy új mércét állítson a VR játékokban az izgalom és az elkötelezettség szempontjából.

• Haladjon át egy újraképzett futurisztikus Japánból és küzdjön át 25 egyedi térkép segítségével.

• Szerezz be messze a 24 különféle fegyvert, hogy szabadítsa fel belső nindzsaját.

• Érezd jól magad, ha egyjátékos küldetésekben vagy kampány módban vágsz el és lövöldözhetsz egyedül, vagy menj el fejjel szemben mások ellen többjátékos 4v4 PVP és PVE módban.

• Teljes mozgásrendszer - Sétáljon vagy fuss, 15 méterre ugrik a levegőbe, végezzen több ugrást, fusson át a falon, húzza át a padlót és csúsztasson hátra, mint csak egy igazi szuper csillag képes.

• Kapcsolja be az ellenségeket az innovatív harcrendszerünk segítségével, lehetővé téve a lassú harcot és a bejövő lövedékek feladását, mint egy főnök.

• Vágja le ellenségeit katana pengével, vagy egyszerűen csak a régimódi módon csinálja. Régi, jó vágású fegyverekkel robbantsd szét őket. Bontja le őket robbanásveszélyes nyilakkal. Vedd le őket kunaivel és shurikenekkel, vagy vágj le egy mályvával. Teljesen rajtad múlik.

• Fejlessze tovább képességeit és fegyvereit, amellyel tapasztalatokat gyűjthet a küldetések végrehajtásából. Legyen az igazi nindzsa harcos hős, akinek mindig is akartál lenni.

Áztassa magát vérszivattyúzó és izgalmas zenében, amikor Istenvé válsz a saját akciófilmében.


- EGYSÉGES LEJÁTSZÓ ÜZEMMÓD -

• Érezd jól magad, hogy egyedülálló hősként vágj el és lövöldözj egyjátékos küldetésekben vagy kampány módban.


- VÉGTELEN MÓD -

• Végezzen végtelen ölési tombolást. A nehézség az idő múlásával növekszik, de a jutalmak is növekednek.


- TÖBB JÁTÉKOS ÜZEMMÓD -

• Menjen fejjel szemben a többjátékos 4v4 PVP és PVE módokban.


- Hardver Support-

• Kompatibilis a HTC Vive, Oculus Rift és Windows MR HMD

• Kompatibilis bHaptics Tactsuit, teljes test tapintható öltönyt VR

• Kompatibilis erős fénnyel VR a tapintható ruha

• Kompatibilis TPCast

• Kompatibilis KAT Walk

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2016.12.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Mixed Realms Pte
Cikkszám
DIGI07888
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7

Processzor: Intel i5-4590

Memória: 8 GB RAM

Grafika:  NVIDIA GeForce GTX 970

Tárhely: 10 GB szabad hely