SCUM

SCUM
SCUM
SCUM
SCUM
SCUM
SCUM

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 520 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL


A világ csillapíthatatlan szórakozási igénye vérengzéssé vált, mivel a szórakoztató behemót TEC1 bemutatkozik a SCUM televíziós szenzációjának második évadjában. Ez az új szezon a versenyt a zord, zárt beltéri arénákról a buja erdőkre, a gördülő mezőkre és a TEC1 saját SCUM-szigetének zord terepeire költözteti. A rajongók kedvencei és az új foglyok is kíméletlen túlélési háborúban ütköznek majd, miközben a nézők, a producerek és a vállalati szponzorok támogatásáért küzdenek a hírnévért, az ajándékokért és a halál utáni élet esélyéért.

A SCUM célja a többjátékos nyílt világ túlélési játékának fejlesztése példátlan szintű karakter-testreszabással, irányítással és haladással, ahol az ismeretek és készségek a hosszú távú túlélés legfőbb fegyverei. A súlyos túlélés módszeres tervezését és kezelését a mindenki számára bármikor elérhető opcionális PvP 'hálózati eseményekkel' kombinálva a SCUM egyedülálló egyensúlyt teremt a komplex szimuláció és az intenzív cselekvés között a túlélési játék következő generációjában.

A SCUM az Unreal Engine 4-gyel épül, és az egész korai hozzáférés időszakában kibővül. A rajongók heti fejlesztői blogokkal követhetik a fejlesztés részleteit a scumgame.com oldalon és a Twitter @SCUMgame oldalon.


JELLEMZŐK [ALPHA]

Komplex szimuláció:A SCUM több tucat bonyolult rendszert használ, hogy a játékosok olyan mélyre nyúlhassanak, amennyit karakterük kezelésében választanak. A játékosok elmélyülhetnek a túlélési élmény apróságaiban olyan rendszereken keresztül, amelyek szabályozzák karakterük anyagcseréjét, a mozgás közbeni tehetetlenséget, és még azt is, hogy a ruházati rétegek milyen gyorsan száradnak ki és a testen. Az ördög a részletekbenrejlik ... Masszív táj: Keresse meg és fedezze fel 144 négyzetkilométernyi terepet, amely sűrű erdőket, festői strandokat, derűs mezőket, elhagyott városokat és lepusztult repülőtereket foglal magában. Kezdetben a hatalmas terepet gyalog fogja kezelni, és a fejlesztés folytatásával járműveket vezetnek be a gyorsabb mozgás érdekében.PvP hálózati események:Egy kattintással lépjen be a TEC1 folyamatban lévő hálózati eseményeibe, és keverje át a sziget zárt területeire a fehér csuklójú PvP játékmenethez. Önként jelentkezzen egy eseményre, és szembeszálljon más foglyokkal, akiknek hírességi pontjaik és nagy értékű zsákmányuk van a vonalon a túlélők számára.A játékmenet kibővítése: Míg a SCUM jelenlegi verziója már tartalmazza az alapvető kézműves, harci és testreszabási rendszereket, a funkciókészlet és a játékmenet folyamatosan bővül, és fejlettebb mechanikákkal, nagyobb játékválasztékkal és metanarratív megoldással tölthetik el a játékosok a küldetéseket egy ember reményével. nap leszállás a szigetről ...Online multiplayer: Túléljen szerverenként akár 64 játékossal, azzal a lehetőséggel, hogy saját szervert béreljen közvetlenül a játékon belüli menüből.KORAI HOZZÁFÉRÉSI ÚTMUTATÓ


JELLEMZŐK AKTUÁLIS JÁTÉKBAN
A következő funkciók állnak rendelkezésre a játékban, mivel jelenleg elérhető. Kérjük, továbbra is ellenőrizze ezt a területet és a Steam fórumokat a funkciók és frissítések frissítései érdekében a korai hozzáférés időszakában.

Többjátékos és egyjátékos támogató
hálózati események [Deathmatch, Team Deathmatch, Cargo Assault]
NPC-k [Drones, Sentry Robots, Bábok]
Házi- és vadállatok
Időjárás + Nappali szimuláció
Három környezeti típus [Földközi-tenger, Kontinentális Európa, Dinári Alpok]
Haladó anyagcsererendszer-
készlet Rendszer
RPG karakterek testreszabása
Vizuális karakter alapvető testreszabása [tetoválás]
karakter szintező rendszer [tapasztalati pontok]
Basic Crafting Rendszer [Tudás alapú]
Basic Movement System + lovastorna
Basic Combat System [Fegyvertelen, közelharci fegyverek, lőfegyverek]
Teljesen reális Bullet Physics
nyomkövető állatok és vadászati rendszer
alapvető Fame pontrendszer
Basic Team System
Basic Shelter Respawn rendszer
Audiocsevegés
Funkcionális Járművek + különböző járműtípusok Típusok
Erődítmények / Bázisok Funkcionális
speciális íjászat Az

1.0
verzióhoz tervezett jellemzők A következő funkciók még nincsenek a SCUM-ban, és a korai hozzáférés időszakának részeként vannak tervezve. Ezeknek a funkcióknak az időzítése és mélysége változhat a közösségi visszajelzések és a fejlesztési realitások alapján.

Metanarratív játékmenet [Elsődleges / Másodlagos küldetések, Küldetés, Végjáték tartalma]
Női karakterek
Biztonsági zónák
Fejlett vizuális karakter-testreszabás
Fejlett harci rendszer [Harcművészet + Továbbfejlesztett fegyverek ellenőrzése és mozgása]
Minden puha készség és készségszint Teljesen megvalósított
fejlett kézműves rendszer
lázadó élmény A rendszer
fejlett NPC és állati AI
további NPC és vadon élő állatok készletei
Haladó csapatmechanika
További hálózati események
Haladó hírnévpont-rendszer
További fegyverek és
nagyobb felszerelésű városi területek
Folyamatos optimalizálás
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Gyakori erőszak és gore a felhasználói játék közbeni cselekedetek alapján. Teljes frontális meztelenség a karakteralkotás és a játék során a felhasználó választása alapján.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Sokszereplős többjátékos
Megjelenés
2018.08.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Devolver Digital
Cikkszám
DIGI07945
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 10 64-bit

Processzor: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300

Memória: 10 GB RAM

Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 480 4GB

Tárhely: 70 GB szabad hely