Project Hospital

Project Hospital

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 716 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Legyen egyszerre ászorvos, feltörekvő építész és sikeres menedzser. Tervezze meg saját kórházát, módosítsa minden részletét, vagy használja az előre definiált modelleket, és csak ugorjon az orvos kötelességére.

Különféle biztosítótársaságokkal szerződjön, hogy hozzáférjenek az érdekes egészségi állapotú betegekhez, végezzenek vizsgálatokat, laboratóriumi vizsgálatokat és különféle eszközöket használnak a diagnosztikai feladványok megoldására. Kórházba hozza betegeit, végezzen műtétet és még sok mást!


Használjon különféle tárgyak, anyagok és színek gyűjteményét, hogy valóban az Öné legyen, vagy spóroljon az idején, és használja a sokféle előregyártás egyikét.


A felvételtől a szakterületekig, az orvosoktól a portásokig, győződjön meg róla, hogy mindenki nagyszerű munkát végez, és elégedettséget talál-e munkájával.


Segítsen orvosainak és járja végig őket a legbonyolultabb esetekben, vagy csak kövesse kedvenc betegeit.

A Project Kórházban van néhány különböző mód:
Az oktató szintek végigvezetik Önt a betegek kezelésének és a kórházak működtetésének alapjain.
A Sandbox mód végtelen órányi tartalmat kínál, bármit felépítve a kis klinikáktól a hatalmas, többszintes kórházakig, a semmiből kezdve, vagy az előre felépített kórházak vagy klinikák egyikén, arra az esetre, ha egyenesen a menedzsmentbe akarna lépni. Futtassa saját mentőszolgálatát, és segítse az események és vészhelyzetek kezelését.
A kampány egy válságkezelő cipőjébe kerül, és megpróbál megmenteni néhány kritikus állapotban lévő kórházat.
6 kihívási szint teszteli képességeit, és lehetővé teszi, hogy az egyes speciális részlegek bonyolult részleteire összpontosítson.A közösségi fordítások még több nyelven folynak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018.10.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Oxygen Games
Cikkszám
DIGI07187
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ