Hollow Knight

Hollow Knight

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 512 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Hollow Knight ingyenes tartalommal bővül

Godmaster - Helyezze el helyet az istenek között. Új karakterek és küldetés. Új főnök harcok. Most elérhető!


Lifeblood - továbbfejlesztett Királyság! Új főnök. Frissített főnökök. Finomítások és finomítások az egész játékban.


A Grimm-csapat - világítsd meg a rémálom lámpását. Hívd össze a társulatot. Új fő küldetés. Új főnök harcok. Új varázsa. Új ellenségek. Új barátok.


Rejtett álmok - hatalmas új ellenségek jelennek meg! Az új főnök harcol. Új frissítések. Új zene.
Bátor egy elfeledett Királyság mélysége
A halványuló Dirtmouth város alatt egy ősi, romos királyság alszik. Sokan a felszín alatt húzódnak, gazdagságot vagy dicsőséget keresve, vagy válaszokat adva a régi titkokra.


A Hollow Knight egy klasszikus stílusú 2D akciókaland egy hatalmas összekapcsolt világon. Fedezze fel kanyargó barlangokat, ősi városokat és halálos hulladékokat; harci szennyezett lények és barátságos bizarr hibák; és oldja meg az ókori rejtélyeket a királyság szívében.


Játék jellemzők
Klasszikus oldalsó görgetés, minden modern díszítéssel.
Szigorúan hangolt 2D vezérlők. Dodge, kötőjel és átvágva végig a leghalálosabb ellenfelek.
Fedezze fel az elfeledett autópályák, benőtt vadonok és romos városok hatalmas, összekapcsolt világát.
Haladj a saját utadon! A Hallownest világa kiterjedt és nyitott. Válassza ki, melyik utat választja, melyik ellenséggel szembesül, és keresse meg a saját utat.
Fejlessze ki új, új képességeit és képességeit! Nyerj varázslatokat, erőt és sebességet. Ugrás az éteres szárnyak új magasságába. Dash előre egy lángoló vaku. Fújj ellenségeket tüzes lélekkel!
Felszerelni Charms! Ősi emlékek, amelyek bizarr új hatalmakat és képességeket kínálnak. Válassza ki a kedvenceit, és tegye egyedivé utazását!
Egy hatalmas, aranyos és hátborzongató karakterből álló szereplő, életre kelve a hagyományos 2D-s képkockánkénti animációval.
Több mint 130 ellenség! 30 epikus főnök! Vegyen szembe vad vadállatokkal és legyőzze az ősi lovagokat a királyságon keresztüli küldetésed során. Kövesse nyomon az összes utolsó csavart ellenséget, és adja hozzá őket a Hunter's Journal-be!
Ugrás a fejébe az álom körömmel. Fedezze fel egy teljesen másik oldalt a találkozott karaktereknek és az ellenségeknek.
A gyönyörűen festett tájak, extravagáns párhuzamossággal, egyedülálló mélységérzetet kölcsönöznek az oldalsó világnak.
Jelenítse meg utazását kiterjedt térképészeti eszközökkel. Vásároljon iránytűket, tollmintákat, térképeket és tűket, hogy jobban megértsük a Hollow Knight sok kanyargós tájját.
Christopher Larkin komponált kísérteties, intim pontszám kíséri a játékost az útjukon. A partíció visszatükrözi a romba hozott civilizáció fenségét és szomorúságát.
Komplett Hollow Knight az acél-lélek üzemmód feloldásához, a végső kihívás!
Evokatív kézműves világ
A Hollow Knight világát élénk, hangulatos részletekkel élik fel, barlangjait bizarr és félelmetes lényekkel élve, mindegyiket kézzel animálva, hagyományos 2D stílusban.


Minden felfedezett új terület gyönyörűen egyedi és furcsa, új lényekkel és karakterekkel teli. Tegye be a nevezetességeket, és fedezze fel az új csodákat, amelyek el vannak rejtve a megvert úthoz.

Ha tetszik a klasszikus játék, aranyos, de hátborzongató karakterek, epikus kaland és gyönyörű, gótikus világok, akkor a Hollow Knight várja Önt!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2017.02.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Team Cherry
Cikkszám
DIGI04697
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ