Hell Let Loose

Hell Let Loose
Hell Let Loose
Hell Let Loose
Hell Let Loose
Hell Let Loose
Hell Let Loose

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 873 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Harcolj a Nyugati Front leg ikonikusabb csatáiban, ideértve a Carentanot, az Omaha partot, a Foyt és még sok más. Ez egy teljesen új léptékű harc ... mivel a csatatéren uralkodó nehézkes tankok uralják a kritikus ellátási láncokat, amelyek a frontvonalakat táplálják, az Ön fogaskereke a kolosszális kombinált fegyveres háború gépezetében. A Hell Let Loose háborús káoszba helyezi Önt, mély játékosvezérelt járművekkel, dinamikusan fejlődő frontvonallal és kritikus egységorientált játékmenettel, amely a csata dagályát vezérli.

Több mint 9 valós felderítő képeken és műholdas adatokon modellezett seprőtérképekkel együtt az egész csatatér nagy felfogási szektorokra van felosztva - lehetővé téve a kialakuló és folyamatosan egyedi játékmenetet, amely ötven játékos két erőjét harcolja a halál elleni küzdelemben a mezőkön, hidakon keresztül , erdők és városok egy folyamatosan fejlődő frontvonalon. Ha egy szektorot elfognak, ez a három erőforrás egyikét generálja a csapata számára, és összetett meta-játékot hoz létre, amely befolyásolja csapata győzelmi menetét.

Egy háborús epikus színház

Menj a csatatérre 50 és 50 multiplayer játékban hatalmas térképekkel. Válasszon a gyalogságban, a felújításban és a páncélos egységekben játszható 14 játékból, amelyek mindegyike különféle fegyverekkel, járművekkel és felszerelésekkel van felszerelve. Játssz tisztként, cserkészként, géppuskás orvosként, orvosként, mérnökként, tank parancsnokként és így tovább, hogy megtapasztalhassa a II. Világháború harcának minden aspektusát.

Hardcore játék

A Hell Let Loose élményének középpontjában a II. Világháború több mint 9 ikonikus csatatérén való elvetés áll - például az Omaha Beach, a Carentan és a Foy. A történelmi járművek, fegyverek, egyenruhák bonyolultan részletesek, a harc ugyanolyan brutális és véres, mint a nap. A harc hatalmas, méretarányos térképeken zajlik a valódi csata helyszíneiről, archív légifelvételek és műholdas képek felhasználásával, lenyűgöző részletekkel, az Unreal Engine 4 segítségével.

Harcolj együtt - Nyerj együtt

A Hell Let Loose nem a halál és a halál arányáról szól - a csapatmunka központi szerepet játszik a játékban. A kommunikáció elengedhetetlen. A játékosok együtt dolgoznak a tisztek és a parancsnok vezetése alatt, hogy stratégiai célokat hozzanak a csatatéren és uralják az ellenzéket. A Hell Let Loose egy olyan játék, amely nemcsak a győzelemhez, hanem a túléléshez is megköveteli a csapatmunkát és a kommunikációt.

Egyedi Meta Game

Küzdj a győzelemért az ellenséges vonalak áttörésével egy nagy, fejlődő csatatéren. Az egyedülálló szektormegfogási metajáték megköveteli a csapatoktól, hogy folyamatosan nagyszabású taktikai döntéseket hozzanak arról, hogy hova támadnak vagy védenek. Kezelje az erőforrásokat és a készleteket, hogy támogassa a támogatást, bombázza a futógépeket, új járműveket, szétfuttasson és erősítse meg az erős pontokat vagy az ellenségeket. A stratégia kulcsa a sikernek.

Főbb jellemzők:

• Küzdelem epikus 50 és 50 multiplayer csatákban.
• Két különböző gamemodes - Támadó és Warfare
• 9 térképek több hozzáadott gyakrabban - földterület Omaha Beach, küzdelem révén Carentan és a fagyos erdőkben Foy mielőtt felmászott Hill 400.
• Soha harcolni ugyanazt a csatát kétszer - 99 befogó pont változatra térkép , potenciális csaták ezreit jelenti.
• Játsszon és elsajátítson a 14 egyedi szerep közül egyet vagy többet, köztük:
Tiszt, Medic, Géppuskás, Parancsnok, Rendőr, Mesterlövész és így tovább.
• Folyamatosan frissítve új térképekkel, fegyverekkel, szolgáltatásokkal és javításokkal.
• Az élethez igazított ballisztika és visszatérési minták kielégítő, ügyes fegyverjátékot eredményeznek.
• A játékon belüli közelségi voip, a parancs és az egység voip.
• Brutális harc - a barátot és az ellenséget nehéz fegyverek bontják le.
• A játékosok folyamatos haladása - mutassa meg tapasztalatait az új egyenruhák, kicsomagolások és más testreszabási lehetőségek felszabadításával, amikor kiemeli az egyes szerepeket, valamint a játékosokat.
• Vegye át az irányítást a WW2-es járművek hatalmas sorozatával - beleértve a Tigris, Sherman, Stuart, Puma és még sok más járművet - még mindig
várható járművekkel. • Bombázzon és törölje le az ellenséget a terepről a nehézfegyverek - például a tankok elleni védekezés - átvételével. fegyverek és tüzérség.
• Építsen védelmet a csatatéren, hogy megerősítse pozícióját.
• Használjon csapatmunkát az ellenség frontvonalán való áttöréshez és a győzelem eléréséhez.
• Játszd a játékot parancsnokként, és vezesse a csapatot a győzelemhez különböző képességekkel, miközben a csapata taktikai térképén hangolja össze az erőit.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Ez a játék olyan érett tartalommal rendelkezik, amely nem alkalmas minden korosztály számára, vagy lehet, hogy nem megfelelő a munkahelyi megtekintéshez.

A háború, a gyakori erőszak vagy a gore valósághű ábrázolása, általános érett tartalom.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Sokszereplős többjátékos, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019.06.05
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Team 17
Cikkszám
DIGI04591
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 10 64bit

Processzor: Intel Core i5-6600/AMD Ryzen 3 1300X

Memória: 12 GB RAM

Grafika: NVIDIA GeForce GTX 960 4GB/AMD Radeon R9 380 4GB

Tárhely: 30 GB szabad hely