Dead by Daylight

Dead by Daylight

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 649 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A halál nem menekülés.

A Dead by Daylight egy többjátékos (4vs1) horror játék, ahol az egyik játékos átveszi a vad Gyilkos szerepét, a másik négy játékos pedig Túlélőként játszik, próbál menekülni a Gyilkos elől, és elkerülni, hogy elkapják, megkínozzák és megölik.

A túlélők harmadik személyben játszanak, és jobb helyzetismerettel rendelkeznek. A Gyilkos első személyben játszik, és inkább a zsákmányukra koncentrál.

A Túlélők célja minden találkozás során az, hogy elkerülje a gyilkos terepet, anélkül, hogy elkapná a gyilkos - ami könnyebben hangzik, mint amilyen, különösen, ha a környezet minden játék közben változik.

Főbb jellemzők:


• Túlélni együtt ... Vagy nem - A túlélők együttműködhetnek a többiekkel, vagy önzőek lehetnek. A túlélés esélye attól függően változik, hogy együtt dolgozol-e csapatként, vagy egyedül megy. Képes lesz átverni a gyilkost, és megúszni a gyilkosukat?

• Hol vagyok? - Minden szint eljárási szempontból generálódik, így soha nem tudhatja, mire számíthat. A véletlenszerű ívási pontok azt jelentik, hogy soha nem fogja magát biztonságban érezni, mivel a világ és annak veszélye minden alkalommal megváltozik.

• Gyilkosok ünnepe- A Dead by Daylight a horrorvilág minden szegletéből merít. Gyilkosként bármit játszhatsz, egy hatalmas Slasher-től a rémisztő paranormális entitásokig. Ismerkedjen meg gyilkos területeivel, és sajátítsa el minden gyilkos egyedi erejét, hogy vadászni, elkapni és feláldozni tudja áldozatait.

• Mélyebb és mélyebb - Minden gyilkosnak és túlélőnek megvan a maga mély progressziós rendszere, és rengeteg kinyitható eszköz áll rendelkezésre, amelyek testreszabhatók a saját személyes stratégiájának megfelelően. A tapasztalat, a készségek és a környezet megértése kulcsfontosságúak ahhoz, hogy vadászni vagy átverni lehessen a gyilkost.

• Valódi emberek, valódi félelem- A tiszta horrorra vonatkozó eljárási szintek és valódi emberi reakciók váratlan forgatókönyvgé teszik az egyes játékokat. Soha nem fogod tudni megmondani, hogyan alakul. A hangulat, a zene és a hűvös környezet félelmetes élménnyé válik. Elegendő idővel még azt is felfedezheti, mi rejtőzik a ködben.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.06.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Behaviour Interactive
Cikkszám
DIGI02399
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ