Battlestar Galactica Deadlock

Battlestar Galactica Deadlock

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 147 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Cylonok lázadtak!
Négy év háború és az emberi élet magas ára nem volt elég a halálos patthelyzet feloldásához. A gyarmatok eddig ellensúlyozták a Cylon összes támadását, de döntő győzelmet nem sikerült elérni.

A holtpontot hirtelen megszakítja a Cylons meglepetésszerű támadása és a gyarmati flotta főparancsnokságának brutális megsemmisítése Piconban. Az emberiség sorsa most Lucinda Cain ellentengernagy vállán nyugszik.

Az általa kidolgozott titkos, ravasz terv örökre megfordíthatja a háború áradatát ...
A JÁTÉK

A BATTLESTAR GALACTICA Deadlock ™ az első koloni háború középpontjába sodor , hogy epikus 3D-s csatákat vívjon , amelyek próbára teszik taktikai képességeit.

Vegye át a gyarmati flotta irányítását a mobil hajógyár Daidalos hídjáról, és szabadítsa meg a Tizenkét kolóniát a Cylon fenyegetésétől. Építse fel flottáit, védje meg a Kvórum szövetségét, és készüljön fel arra, hogy mélyebben belemélyedjen e hősies konfliktus összeesküvéseibe.


Parancsoljon a gyarmati flottának


Tervezzen és építsen flottákat nagy tőke hajókról. Tiszteket toborozzon a tizenkét kolónia védelmére. A Manticore korvettől a hatalmas Jupiter osztályú Battlestarig nem lesz hiány a tűzerőben.


Legendás nevek


Folytassa a Battlestar Galactica ™ örökségét új karakterekkel és ismerős arcokkal, az első történetben, amelyet az első koloni háború idején játszottak. Indítson Viper századokat és Raptor felderítőket, és ugorjon be a Galacticába , hogy uralja a csatatéret. Hiteles Battlestar Galactica ™ élmény vár.


WEGO 3D taktikai csaták


Intenzív taktikai űrcsaták teljes 3D-ben. Adjon parancsokat a fővárosi hajóflottájának, és nézze meg, hogy a robbanásszerű eredmények szüneteltetéssel valós időben valósulnak-e meg gyönyörű környezetben.


Háborús szoba politika


A daidalosi hajógyár hídjáról az összes gyarmati flottát fogja irányítani. Építsd fel az erődet, és ugorj át a negyedéves Cyrannus naprendszerre. Tartsa biztonságban a kolóniákat és a Tizenkét Kvórumot, nehogy a szövetség megszakadjon, és új korszakot vezessen be a Cylon-uralom számára.


A Cylon fenyegetés


Készülj fel a könyörtelen ellenzékkel. Védekezés a Cylon Raiders századai és a basestarsi rakétaszalvéták ellen. Bízzon a tengerészgyalogosokban a Centurion bentlakó partik elleni küzdelemben, míg a tűzfalak lassítják a Wardriver elektronikus harcosok hackertámadásait. Nyisson ki új hajók, lőszerek és századok tervrajzait, hogy segítsen legyőzni fáradhatatlan ellenségét.


Összefog


Tapasztalja meg a Battlestar multiplayert, mint még soha! Átverje ellenfelét heves 1-v-1 flottacsatákban.


Tekintse át csatáit


Az AutoCam visszajátszással mozi szempontból tekintse át csatáit, majd a játékon belüli eszközünkkel exportálja azokat a YouTube-ra!

ÚJ FRISSÍTÉSEK - Az első évad fináléja

Megjelenése óta a Battlestar Galactica Deadlock folyamatosan javult és bővült DLC-k és ingyenes frissítések révén. A fejlesztők rengeteg új funkcióval és tartalommal egészítették ki az eredeti játékot. A bűn és az áldozat kiadása jelentette az első évad befejezését, és úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk és összefoglaljuk mindazt, amit addig hozzáadtunk. A megtekintéshez kattintson az alábbi linkre!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2017.08.31
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI01004
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ