Assetto Corsa Competizione

Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 510 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

A képernyőképeken és / vagy az előzetesek olyan tartalmat jeleníthetnek meg, amely még nem érhető el. Ezt a tartalmat, ha rendelkezésre áll, további díj nélkül a korábbi ACC-tulajdonosok számára elérhetővé teszik. A teljes kiadási ütemtervhez kérjük, ellenőrizze a következő ütemtervet: https://www.assettocorsa.net/competizione/roadmap/ AzAssetto Corsa Competizione az új hivatalos Blancpain GT sorozat videojáték.
A szimuláció rendkívüli minőségének köszönhetően a játék lehetővé teszi a GT3 bajnokság valódi légkörének megtapasztalását, a versenyben a hivatalos sofőrök, csapatok, autók és játék közben előállított áramkörök ellen, a lehető legnagyobb pontossággal.
A Sprint, az Endurance és a Spa 24 órás versenyek hihetetlen szintű realizmussal élnek életre, mind egy, mind többjátékos módban.
Az Assetto Corsa Competizione a Blancpain GT sorozat 2018-as és 2019-es szezonját fogja bemutatni.
Az Assetto Corsa Competizione a KUNOS Simulazioni hosszú távú tapasztalatából származik, és teljes mértékben kihasználja az Unreal Engine 4 előnyeit, hogy fotorealisztikus időjárási körülményeket és grafikákat, éjszakai versenyeket, mozgásfelvételi animációkat biztosítson, köszönhetően a vezetési realizmus és a merítés új szintjének. a továbbfejlesztett gumiabroncs- és aerodinamikai modellekhez.
Az innovációra tervezett Assetto Corsa Competizione célja az eSport előmozdítása, a játékosok a Blancpain GT sorozat középpontjában állva, és a Ferraris, Lamborghinis, McLarens és sok más rangos GT versenyautó kormányának mögé helyezve őket, mindegyik kiemelkedő szintű. Részlet.

REÁLIS SZIMULÁCIÓ
Az Assetto Corsa Competizione célja a valódi Blancpain GT sorozatú autók teljesítményének és vezetési élményének hűséges újrateremtése olyan kifinomult matematikai modell segítségével, amely pontosan megismétli a gumiabroncsok tapadását, aerodinamikai hatásait, motorparamétereit, felfüggesztéseit és elektronikai rendszereit, amelyek meghatározzák a jármű egyensúlyát, valamint a a mechanikai sérülések hatása az autó vezethetőségére.

ÚJ Generációs Grafika és Vizuális Hatások Az
Unreal Engine 4 garantálja a fotorealisztikus megjelenítést és a forgatókönyvek, az autó anyagainak és az időjárási viszonyok pontos ábrázolását. A valódi GT autók többcsatornás audiomintavételének köszönhetően a játék magával ragadó és magával ragadó akusztikus környezetet és reális környezeti hatásokat közvetít.RÉSZLETEK VIGYÁZATA
Még a másodlagos részleteket is hűen reprodukálják, hogy érezzék az izgalmat, amikor valódi versenyautó pilótafülkéjében vagytok. Az ajtók, ablaktörlők, fényszórók, versenyfények, versenyfelszerelések és olyan vezérlőberendezések, mint például az ABS, a tapadásgátlás, a motor gyújtása és az ECU leképezése mind a vezető irányítása alatt állnak, hogy biztosítsák a legjobb teljesítményt, és a játékosok számára az autó teljes irányítását biztosítsák.

A
PONTOSABB KÖREK A Laserscan technológiának köszönhetően minden hivatalos áramkört a legnagyobb pontossággal hoznak létre: minden járda és részlet tökéletesen illeszkedik a valódi társaikhoz, hogy a valósághoz hű játékélményt nyújtsák.FEJLESZTETT TÖBB JÁTÉKOK FUNKCIONALITÁS
Egy jól strukturált rangsorolási rendszer értékeli az egyéni teljesítményt és a vezetési viselkedést, hogy jutalmazza a legerõsebb vezetõket, és elõmozdítsa a tisztességes játékot az online versenyeken. A matchmaking funkció biztosítja, hogy versenyezzen a hasonló képzettségi szintű ellenfelekkel, és könnyen megtalálja az online versenyeket a csatlakozáshoz, míg a ranglisták lehetővé teszik, hogy összehasonlítsd az egykörös teljesítményt a világ minden tájáról érkező vezetőkkel ugyanazzal az autóval, az áramkörrel és az időjárással körülmények.

KÍNÁLATOS EGYSÉGES JÁTÉKOS TAPASZTALAT
A karrier, a bajnokság és a szabad játék módok teljes és testreszabható játékélményt nyújtanak, az oktatóanyagoknak és a progresszív segélyszinteknek köszönhetően, amelyek lehetővé teszik, hogy az AI ellenfelek nehézségeit és a jármű stabilitásának ellenőrzését a képességeihez igazítsák. A különleges események lehetővé teszik, hogy közvetlen tapasztalatokat szerezzen a Blancpain GT sorozat legfigyelemreméltóbb valós életbeli kihívásairól.

Magas szintű hardver
kompatibilitás Az Assetto Corsa Competizione teljes kompatibilitást biztosít a perifériák széles választékával, a játékvezérlőktől a professzionális kormánykerékig.

A REALISZTIKUS ANIMÁCIÓK MOZGÁSFELVÉTELE A
mozgásrögzítési technológiát a mechanika és a sofőrök animációinak még realisztikusabb módon történő létrehozására használják, és garantálják a játékosok magas szintű elkötelezettségét versenyek, pit-stopok és sofőr-váltások során.

BLANCPAIN GT SOROZAT
A Blancpain Endurance sorozat sikere ösztönözve, amely 2011-es létrehozása után gyorsan a GT verseny globális referenciájává vált, a világhírű svájci óragyártó Blancpain és az SRO Motorsports Group 2013 végén úgy döntött, hogy kibővíti partnerségét. a Blancpain Sprint sorozathoz. 2015-től a csapatok és a sofőrök lehetőséget kaptak arra is, hogy versenyezzenek a Blancpain GT sorozat általános címeért. Változatos rácsok voltak az eredmények: minden verseny elején számos tisztelt GT csapat és versenyző vett részt. A Blancpain GT sorozatban fiatal és tehetséges sofőrök is beáramlottak, és világszerte elismerték a GT3 versenyek versenyét.
Mind a Blancpain GT sorozat Sprint Kupa, mind a Blancpain GT sorozat Endurance Cup megosztja ugyanazokat a vezetői kategóriákat és pontszerkezetet, a tíz kerek Blancpain GT sorozat szezonja - amely öt sprint- és öt állóképességi eseményt foglal magában - koronázza a világ legteljesebb GT versenyzőit.
A Blancpain GT sorozat Sprint Kupa rendezvénye két, egyenként egy órás versenyből áll, míg a Blancpain GT sorozat Endurance Cup versenyei a három órás rendezvényektől az 1000 km hosszú versenytől egészen a teljes 24 órás spa szezon kiemelt eseményéig terjednek. a világ vezető 24 órás versenyei.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Verseny, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2019.05.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
505 Games
Cikkszám
DIGI00697
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 10 x64 20H2

Processzor: Intel Core i5-4460 or AMD FX-8120

Memória: 4 GB RAM

Grafika: GeForce GTX 750 4GB, Radeon RX 460 4GB

Tárhely: 50 GB szabad hely

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ