Ash of Gods: Redemption

Ash of Gods: Redemption

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 672 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Istenek hamu: A megváltás egy körön alapuló RPG, amely kombinálja a taktikai harcot, a CCG elemeket és egy folyamatosan fejlődő történetet, amelyben senki sem biztonságban a halál ellen, beleértve a főszereplőket is.
JÁTÉK
Az Ash of Gods három különféle főszereplő története emelkedik fel, válaszul egy évszázados fenyegetésre, amelyet egyszer csak folklórnak tartottak. Thorn Brenin kapitány, Lo Pheng testőr, Hopper Rouley írástudó és még sokan mások még nem tudják, hogy az aratógépek visszatértek, és a vérbe akarják fojtani a világot, hogy felébresszék az alvó isteneket.A Ash of Gods történetét folyamatosan fejleszti a játékosok választása alapján, néha halálhoz is vezetve. De egy karakter halála még nem ér véget. Ehelyett a történet e karakter halálával halad előre, és a korábbi döntések továbbra is befolyásolják a jövőbeli eseményeket.

A Combat in Ash of Gods a hagyományos körökre osztott stratégia és a CCG játékmenet keveréke. Míg az egyéni taktika a karaktered képességeitől és osztályától függ, addig kinyit és összegyűjtheti azokat a kártyákat, amelyek képesek felszabadítani az erőteljes képességeket, néha megváltoztatva egy teljes csatát.


Mi teszi az istenek hamuját egyedülállóvá
A jelentős hatásokkal kapcsolatos határozatok
Minden döntés, akár a csatatéren, akár azon kívül, megváltoztathatja az események menetét és a párt sorsát, súlyos következményekkel járva. De még a vezetõ halála sem az utazás vége.

Nincs véletlenszerű kocka
Nincs olyan kocka dobás, amely meghatározza az ütés esélyét vagy a csapás erejét. Az Istenek Ashében az igazi taktikusoknak elsajátítaniuk kell osztályaik készségeit és kiaknázniuk a korlátozott kártyakészlet által biztosított hatalmat, vagy szenvedniük kell a következményeket.

AI, amely alkalmazkodik hozzád
A Ash of Gods AI alkalmazkodik az Ön játékstílusához, hogy folyamatosan kihívásokkal teli élményt biztosítson, olcsó taktika vagy legyőzhetetlen csapatépítés nélkül.

PvP Multiplayer
Kihívás más játékosokra és versenyezzen a helyért a ranglistákon. Nyisson meg új karaktereket, frissítéseket és kártyákat a taktika további testreszabásához.

Jutalom a kockázatért
Töltse le saját HP-jét egy utolsó árok támadására. Menj csatába egy kisebb csapattal, hogy jobb kártyákat és gyorsabb köröket kapj. Válassza ki a rövidebb, de veszélyesebb utat az erőforrások megtakarításához. Az Istenek Ashája jutalmazza azokat, akik hajlandóak vállalni a kockázatot.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2009.12.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
WhisperGames
Cikkszám
DIGI00664
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ