Armored Brigade

Armored Brigade
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 679 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Páncélozott Brigád valós idejű taktikai hadjárat, a realizmusra és a játékosságra összpontosítva. A játék inspirálta a klasszikusokat, például a Close Combat, az Steel Panthers és a Flashpoint Campaigns: Red Storm.

A páncélozott brigádban a hidegháború forró lett, és Európát ismét szakadt a konfliktus. A "Vasfüggöny" osztja a Szovjetunió és a Varsói Paktum szövetségesei által a NATO zászlaja alatt összegyűjtött nyugati hatalmakat.

Vedd át a leghalálosabb gépesített formációkat, amelyek a Kennedy-Chrušcev konfrontációtól az utolsó évekig terjednek, és küzdenek ellenfeleivel nagy és részletes térképeken szerte Európában.

A valódi terepre modellezett nagy térképek minden csatát valódi próbára tesznek. Az időjárás és a láthatóság mind szerepet játszanak, és többféle lőszer esetén, beleértve a levegőtől a levegőig harcot és tüzérséget, egyetlen csata sem lesz azonos. Az izgalmas és kihívást jelentő tankharc csak a realizmus szintjét növeli.

Adatok
Megjelenés
2018.11.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI00633
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7/8/10
Processzor: 1 GHz
Memória: 1 GB RAM
Grafika: OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya 512 MB VRAM-mal
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 1 GB szabad hely
Hangkártya: Kompatibilis hangkártya
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.