American Truck Simulator

American Truck Simulator
American Truck Simulator
American Truck Simulator
American Truck Simulator
American Truck Simulator
American Truck Simulator

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 795 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Tapasztalja meg a legendás amerikai teherautókat és szállít különféle rakományokat napos Kaliforniában, a homokos Nevada-ban és az Arizonai Grand Canyon államban. Az American Truck Simulator egy lélegzetelállító tájak és széles körben elismert tereptárgyak útjára vezet az államok környékén.

A játékmechanika az Euro Truck Simulator 2 rendkívül sikeres modelljén alapul, és új funkciókkal bővült, így a legvonzóbb játékélményt teremtette az SCS Software.

Az American Truck Simulator az autóvezető ülésébe helyezi Önt a helyi árufuvarozási piacra belépő bérleti díjhoz, így felkészítheti Önt, hogy tulajdonos-üzemeltetővé váljon, és létrehozza az Egyesült Államok egyik legnagyobb szállítóvállalatát.
Jellemzők
Vezessen rendkívül részletes teherautómodelleket, amelyeket az ikonikus tehergépjármű-gyártók hivatalosan engedélyeztek.
Teherautója az új otthonod. Tegye magáévá kabinok, alvázak, festékcsövek cseréjével, hangoló tartozékok vagy erősebb motorok hozzáadásával.
Rengeteg különféle rakomány választható: az élelmektől a gépektől a veszélyes rakományokig.
Különböző típusú pótkocsik - a hűtőkocsitól a laposágyakig, a dömperektől az alacsonyfiúkig és az alsókagylókig.
A leghosszabb pótkocsik (legfeljebb 53 láb) kihívást jelentenek készségeidre és türelemre vontatáskor és parkolás közben.
Szállítsa rakományait gazdag társaságok és helyszínek számára, például finomítók, olajtárolók, benzinkutak, autógyárak vagy útépítési munkák számára.


Különböző szimulációs beállítások teherautó-szerelmesek számára: Légfék-szimuláció; különféle típusú fékek: retarder, Jake fék, pótkocsi fék; többféle sebességváltó közvetlenül a valódi teherautókból, a fék intenzitása és így tovább.
Úgy érzi, mint egy igazi kabin belsejében: Állítsa be az ülést, a tükröket és állítsa be a fejét, hogy az utcáról a legjobb kilátás legyen.
Biztonságosan vezessen, kövesse a szabályokat és a sebességkorlátozásokat - a rendőrség pénzbírságot fizet, ha nem vagy óvatos!
Ügyeljen arra, hogy ne szállítson túlsúlyos rakományt - a mérlegen ellenőrizheti.
Használja az útvonal-tanácsadót személyes asszisztensként az utazások során.
Próbálja ki bérelhető teherautó-sofőr életét. A rakomány biztonságos kiszállításával és a készségek fejlesztésével váljon saját, sikeres vállalat tulajdonosává!

Készítsen saját teherautóparkot, vásároljon garázsokat, béreljen sofőröket, és a lehető legnagyobb nyereség érdekében menedzselje vállalatát.
Töltse jobbra a fuvarozási idejét, ha kedvenc dalait hallgatja a beépített zenelejátszón, vagy közvetíti a kedvenc rádióállomásait.
Ragadja meg kedvenc pillanatait fotó módban, amely gazdag szerkesztési lehetőségeket kínál.
Nagyszerű támogatás a kormánykerekekhez, játékvezérlőkhöz és más bemeneti eszközökhöz.
A játék hosszú távú támogatása, új funkciókkal együtt.
Szerezzen kihívást jelentő Steam eredményeket, és gyűjtsön össze minden kézzel festett Steam kereskedési kártyát.
Teherautók világa
Használja ki az American Truck Simulator további szolgáltatásait, csatlakozva a World of Trucks online közösségéhez, a világ minden táján működő virtuális kamionosközpontunkhoz, amely érdeklődik az Euro Truck Simulator 2, az American Truck Simulator és a jövő SCS Software tehergépjármű-szimulátorok iránt.

Használja a játékon belüli fotó módot a legjobb pillanatok rögzítéséhez, és ossza meg azokat több ezer emberrel, akik szeretik a teherautókat.
Kedvenc képeket tetszik a legjobban, és a jövőben bármikor visszatérhet hozzájuk.
Beszélje meg a képernyőképeket mindenkivel a World of Trucks segítségével.
Tekintse meg a játékkészítők által kézzel válogatott legjobb képeket a Szerkesztő ajánlata szinte minden nap frissített változatában. Próbáld meg szerezni a saját képernyőképedet ezen a listán!
Töltse fel és használja az egyéni avatárját és rendszámát a játékban.
További funkciók hamarosan megjelennek!

Ha csatlakozni szeretne a World of Trucks-hoz , egyszerűen jelentkezzen be Steam-fiókjával a csatlakozási oldalon . Szüksége lesz amerikai teherautó-szimulátor vagy Euro Truck Simulator 2-ra, hogy csatlakozzon a teherautók világához.

A World of Trucks egy opcionális szolgáltatás, a játékhoz nem szükséges regisztrálni a World of Trucks oldalra.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció
Megjelenés
2016.02.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SCS Software
Cikkszám
DIGI00450
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7 64-bit

Processzor: Dual core 2.4 GHz

Memória: 4 GB RAM

Grafika: GeForce GTS 450 (Intel HD 4000)

Tárhely: 7 GB szabad hely