Sniper: Ghost Warrior 2 (Collector's Edition)

Sniper: Ghost Warrior 2 (Collector's Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
984 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Csomag tartalma: 
 Sniper: Ghost Warrior 2, 4 exkluzív többjátékos karakter  (Diaz, Medox, Marinov és tengerészcsapat vezetője),  DSR-1 játékon belüli mesterlövész puska, Vintorez játékon belüli mesterlövész puska .

Sniper: Ghost Warrior 2 az egyetlen többplatformos, első személyű, modern lövöldözős játék, amelyet kizárólag a mesterlövész-élmény köré terveztek. Elődei bika-szem pontosságát új és izgalmas magasságokba emeli, változatosabb mesterlövész kihívásokat kínálva; egy újjáépített AI rendszer és az izgalmas „egy lövés, egy ölés” pontosság, amely hatalmas sikert aratott az eredetin, világszerte 3 millió példányban kelt el. A CryENGINE3 fejlett képességeit kihasználva a Sniper: Ghost Warrior 2 feltűnő grafikus környezetet is biztosít.

Jellemzők

  • Motion Sense Trigger System: innovatív első, amelyben a játékos megérinti a vezérlőt a képernyőn. A valódi mesterlövészekhez hasonlóan, a játékon belüli lövöldözéshez folyamatosan nyomni kell a párna ravaszt, hogy a lövés során a puska pontosabb legyen. Rántsa a ravaszt, és a kör eldobásra kerül, így hiányzik a célpont, és figyelmeztet egy erősen motivált ellenséget a jelenlétére.
  • Reális ballisztika: a Sniper franchise fémjele a forgatás dinamikájának realizmusa. A szélsebesség, a távolság, a gravitáció és a golyó-ejtés mind kritikus szerepet játszik a lövés végrehajtásában.
  • Kifinomult lövöldözési mechanika: a megfelelő légzési technika a szívfrekvencia stabilizálására ugyanolyan fontos, mint a kör céljának megfelelő idő kiszámítása, és a legjobb mesterlövészek irányítják szívüket és fejüket. A célpont elsajátításától a lassú, egyenletes ravasz húzásig a mesterlövésznek mindent össze kell szednie az ideális „egy lövés; egy gyilkosság. ”
  • Továbbfejlesztett ellenséges mesterséges intelligencia: a mesterséges intelligencia (AI) rendszert teljesen újrafestették és a semmiből tervezték. A fejlesztések nagy részét a CryEngine 3 -ra való váltás tette lehetővé. A szomszédos mozgásoktól kezdve a frontális támadásokig mindenre számíthat, mivel az ellenség közeli helyeken próbálja elkötelezni Önt, ahol a puskája kevésbé hatékony.
  • Új, célokban gazdag környezetek: A Sniper Ghost Warrior 2 új városi környezeteket, például Szarajevót és az áruló hegyvidéki terepeket olyan buja és halálos dzsungelekkel egészíti ki, mint valaha.
  • Különböző nehézségi szintek: A játékmenet diverzifikálása és a játékosok legszélesebb csoportja számára elérhetővé tétele érdekében a CI Games három nehézségi szintet vezet be, amelyek teljesen megváltoztatják a játék jellegét. Ön dönti el, hogyan játsszon - vagy pihenjen, és legyen a végső ragadozó, vagy próbálja ki ügyességét, és tapasztalja meg a játékot szakértői módban.
  • Bullet-Cam: mindenki kedvenc funkciója visszatér a szakértő lövések jutalmazásához és a csatatér egy teljesen új nézőpontból való bemutatásához. Nézze meg, mit tehet a mozgási energia - a golyó valódi fékező ereje - átadása az ellenségnek 1000 méterről vagy annál magasabbról!
  • Bullet Penetration: a rejtés nem feltétlenül jelent fedezetet. A Sniper: Ghost Warrior 2 -ben a golyók úgy viselkednek, mint a való életben, és képesek különböző típusú borítók mögé bújó ellenségeket küldeni. Megpróbálhatja felsorakoztatni ellenségeit is, és hagyja, hogy egyetlen kör kihozza az egész csapatot. Várjon, amíg ezt látja a Bullet Cam -en!
  • A mesterlövész puskák kibővített listája: Próbálja ki a világ legfejlettebb mesterlövész puskáit, mindegyiket aprólékosan újraalkotva, hogy pontosan szimulálják a mai harctereken található modern fegyvereket.
  • New Gear: birtokolja az éjszakát a hő- és éjjellátó optika bevezetésével, valamint egy erős távcsővel, amelyek elengedhetetlenek az ellenség felkutatásához, mielőtt észreveszik Önt.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.03.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
City Interactive
Cikkszám
DIGI08378
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ