Sniper Ghost Warrior 2 + Siberian Strike (DLC)

Sniper Ghost Warrior 2 + Siberian Strike (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 303 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Sniper Ghost Warrior 2 Siberian Strike egy elszigetelt szibériai helyszínen zajlik, és nyitottabb világélményt kínál a küldetések megoldásához. A játékosok nem kapnak útmutatást, és az új helyszínen csak a térkép segítségével tájékozódhatnak.


Az távoli elhagyott szibériai Birsovik városban az orosz kormány szigorúan titkos katonai létesítményt hozott létre, amelynek középpontjában a fegyverekkel kapcsolatos kutatás és fejlesztés áll. Az amerikai hírszerzés arról értesül, hogy a létesítmény a közelmúltban a tömegpusztító fegyverekre helyezte a hangsúlyt. A CIA munkatársa, M. Diaz titokban, laboratóriumi személyzetként jelentkezik az igazság feltárására. Amikor abbahagyja a jelentések küldését, gyorsan összeáll egy keresési küldetés.


A játékos Cole „Sandman” Anderson veterán speciális operációs mesterlövész cipőjébe lép, most a 121. feladat soraiban - egy csoport összeállt, hogy ellensúlyozza a tömegpusztító fegyverekre éhes hadvezér szeszélyét az ázsiai - csendes-óceáni térségben. Andersonnak megparancsolják, hogy keresse meg Diaz GPS-jelét, és értékelje a földi helyzetet, majd vonja ki az általa esetlegesen talált hírszerzést.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
City Interactive
Cikkszám
DIGI08361
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ