Risen 3 (Complete Edition)

Risen 3 (Complete Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 103 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Magába foglalja:

  • Risen 3 - Titan Lords
  • Risen 3 - Adventure Garb DLC
  • Risen 3 - Fog Island DLC
  • Risen 3 - Uprising of the Little Guys DLC

Risen 3 - Titan Lords

A világot elhagyták az istenei, és sebhelyes a titánok tombolása. Az emberiség küzd, hogy visszanyerje erejét és összeszedje erőit. Önnek azonban sokkal sürgetőbb aggályai vannak: saját élete összetört, és neki kell indulnia, hogy visszaszerezze azt, ami elveszett a világban terjedő sötétség közepette. Ki tudja, talán még a világot is megmenti egyszerre?

A sors három szála fekszik előtted. Három módon lehet felkelni a titánok ellen, és visszaszerezni a lelkét. Melyik utat válasszuk? Tiéd a választás.


Risen 3 - Adventure Garb

A Adventure Garb nemcsak megvédi Önt az időjárás viszontagságaitól, hanem segít dacolni az ismeretlen vadonban vagy árnyas kikötővendéglőkben rejlő veszélyekkel is.


Risen 3 - Ködsziget

Egy rekedt inkvizíció portyázó párt új területet keres egy olyan világban, ahol az őrület terjedni látszik. Segíts nekik felfedni a szigeten talált halálos titkot.


Risen 3 - A kisfiúk felkelése

Goblinok és gnómok harcolnak a tolvajok szigetén a fölényért. Mentse meg a törpéket és kultúrájukat a közelgő megsemmisüléstől.

Jellemzők

  • Szabadság: szabadon felfedezhet és vállalhat küldetéseket szabadidejében. A küldetéseknek különböző módjaik lesznek a kezelésükre, és különböző eredményekkel. A játék különböző részeit tetszés szerinti sorrendben játszhatja, és egyénileg alakíthatja karakterét.
  • Felfedezés: Fedezze fel a küldetéseket és a karaktereket, miközben végigjárja a Risen 3 - Titan Lords változatos világát. A furcsa középkori stílusú városoktól kezdve a bányák sötét homályába mélyedésen át a természetfeletti árnyékvilágig rengeteg lehetőség vár felfedezésre. Sokféleképpen bejárhatja ezt a világot, az úszástól a hegymászásig.
  • Fokozott harc: Felújított harci rendszerrel, új animációs rendszerekkel, amelyek árnyalatokat adnak a harcokhoz.
  • A mágia visszatért! A kristálymágia visszatért, és pusztító új harci képességeket hozott magával. Használjon olyan elemeket, mint a villámlás, a tűz és a jég, hogy elpusztítsa ellenségeit, vagy használjon további varázslatos készségeket, hogy segítsen a felfedezésben - a választás az Öné!
  • Céhek és frakciók : Válasszon szövetséget a három különböző céh egyikével, amelyek mindegyike egyedi készségeket, fegyverzetet és küldetéseket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy nagyon különböző módon közelítsék meg küldetésüket. Fedezzen fel további frakciókat, amelyek megmozgatják a politikai erőviszonyokat a világban, és mindegyiknek megvan a saját napirendje. Legyen óvatos abban, hogy mely karakterekben bízhat - egyesek szövetséget köthetnek veled azzal a szándékkal, hogy megvalósítsák saját baljós terveiket.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2014.08.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Deep Silver
Cikkszám
DIGI07608
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ