Planet Coaster

Planet Coaster

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 581 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Meglepetés, öröm és izgalom a tömegeknél, amikor megépíted álmaid vidámparkját. Építsen és tervezzen hihetetlen hullámvasútparkokat, páratlan figyelemmel a részletekre, és kezelje parkját egy valóban élő világban.Darabonkénti felépítés: A Planet Coaster mindenkiből tervezőt készít. Rajzoljon ösvényeket, építsen díszleteket, szabja testre a túrákat, és tegye egyedivé a parkban darabonkénti kivitelezéssel és több mint ezer egyedi épületalkatrésszel.

Tájfaragás: Játssz a természettel, és alakítsd át a földet a lábad alatt. Szobrászza meg a tájat, hogy hegyeket emeljen, tavakat képezzen, barlangokat ásson, és akár szigeteket is építsen az égen, majd a partjainál fonja át a partját a föld felett és alatt.

Teljes hitelesség:Hozza létre újra kedvenc túráit, vagy hagyja az ajtót a valóságban. Bármennyire is szeret játszani, a legreálisabb túrák és a vendégek legreálisabb reakciói miatt a Planet Coaster a valaha volt leghitelesebb szimuláció.
Fejlődött szimuláció: A játéktörténelem legmélyebb parkszimulációja megjutalmazza képességeit és szórakoztatóvá teszi a vezetést. Irányítsa vendégei élményének minden aspektusát, és figyelje, ahogy a Planet Coaster világa egy pillanat alatt reagál az Ön választására.

Élő világ: Minden park vendég kifejező egyéniség, aki saját érdekeivel és vágyaival gondolkodik, érzi és fedezi fel a parkját. A Planet Coaster vendégei egy pillanat alatt elárulják, mennyire jól működnek a parkja.

Parkkezelés:Te vagy a főnök, hozzáférhető vezérlőkkel, amelyek szórakoztatóvá teszik a vezetést. Tesztelje képességeit egy kreatív forgatókönyv-kampányban, vagy építsen szórakozásból, és csípje meg parkjait, hogy meglepje, örömmel és izgalommal töltse el vendégeit.Közösségi alkotás: A Planet Coaster a hullámvasút fanatikusait és alkotóit szerte a világon összekapcsolja a Steam Workshop közösségi központjával. Keressen díszleteket, hullámvasutakat és akár egész parkokat más játékosokkal, és tegye hozzá a világ legvadabb alkotásait saját parkjához.

Legyen ihletett: Fedezzen fel minden nap új tartalmat a világ legjobb hullámpark-alkotóitól. Böngésszen és töltsön le tartalmat kedvenc alkotóitól, vagy válasszon a Planet Coaster dev csapata által kiválasztott legújabb tervek közül.

Ossza meg kreativitását:Legyen az akár egy csodálatos fagylaltozó, vagy a világ legizgalmasabb alátétje, építse fel, nevezze el és ossza meg a bolygóval. Csatlakozzon az alkotók közösségéhez, és láthassa, hogy tervei megjelennek a világ parkjaiban.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Könnyed, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2016.11.16
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Frontier Developments
Cikkszám
DIGI06974
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ