Overcooked! 2

Overcooked! 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 700 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A túlfőzött visszatér a vadonatúj, kaotikus főzési akcióval! Utazzon vissza a Hagymakirályságba, és állítsa össze szakácscsapatát klasszikus kanapés szövetkezetben vagy online játékban, legfeljebb négy játékos számára. Fogja meg a kötényeit ... itt az ideje (újra!) Megmenteni a világot a

serpenyőből, a tűzbe ...

Megmentette a világot az Örökké Peckish-től. Most új fenyegetés merült fel, és itt az ideje, hogy visszatérjünk a konyhába, hogy elhárítsuk A kenyér éhségét!ONLINE / HELYI TÖBBJÁTÉKOS MADNESS
Össze kell gyúrnod (vagy egymás ellen), hogy a legmagasabb pontszámot kapd a kaotikus helyi és online multiplayerben.


KÖSZÖNJE SZEMET EZEN
Utazás egy vadonatúj túlvilág térképen, szárazföldi, tengeri és légi úton. Készítsen főzést új témákban, kezdve a sushi éttermektől, varázsiskoláktól, aknáktól és még idegen bolygóktól is!


MELYEN AZ APETIÁD!
Utazzon a földre, elkészítve egy sor új receptet, amelyek minden ízlésnek eleget tesznek, beleértve a sushit, süteményeket, hamburgereket és pizzákat.


ROMAIN NYUGODJ!
Utazzon teleportereken, mozgó platformokon, és időt takarítson meg azáltal, hogy összetevőket dob ​​a dinamikus, változó és fejlődő konyhákba. Egyes konyhák még új helyekre is elkavarják a szakácsokat.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie
Megjelenés
2018.08.06
Aktiválási régió
Europa, Amerika
Kiadó
Team 17
Cikkszám
DIGI06677
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ