Operation Flashpoint: Dragon Rising

Operation Flashpoint: Dragon Rising

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 716 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Flashpoint: Dragon Rising művelet egy játék egy fiktív konfliktusról az egyik Szahalin-szigeten, egy olyan konfliktusról, amelyet globális szinten kitörési veszély fenyeget. A játékos egy amerikai katona szerepet tölt be, amely a szövetséges haderő része, a túlerőben lévő kínai erők ellen harcolva küzd a sziget irányításáért.
A játék középpontjában egy kampányelbeszélés áll, amely a játékosoknak sokféle szerepet ad a szövetséges erőkben, a tengeri gyalogságtól, a tankparancsnoktól, a különleges erőktől és a helikopter kapitányától kezdve. A játék hihetetlenül valósághűen ábrázolja a háborút, gondosan odafigyelve a fegyveres erők fegyvereinek, felszerelésének és taktikájának részleteire. Az akció az intenzív tűzharcoktól a lassabb taktikai döntések meghozataláig terjed a küldetés céljainak legmegfelelőbb megvalósításában.
A legkönnyebben elérhető, vonzó és zsigeri homokozó lövő - Több mint 100 hitelesen modellezett járművet és fegyvert tartalmaz, és a játékosok képesek lesznek irányítani a többkomponensű járműveket, beleértve a harckocsikat, a gyalogsági harcjárműveket, az APC-ket, a támadó és a segédhelikoptereket.
A játék szabadsága - A játékosoknak egyensúlyba kell hozniuk a nyers erőt a taktikák intelligens használatával és a valós célokat tartalmazó, le nem írt küldetésekkel, mint például egy barátságos egység visszavonulása vagy rövid hatótávolságú visszajárások végrehajtása.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2009.10.07
Aktiválási régió
Europa, Közel-kelet, Ázsia, Amerika
Kiadó
Codemasters
Cikkszám
DIGI06596
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ