Mount & Blade: Warband - Viking Conquest Reforged Edition

Mount & Blade: Warband - Viking Conquest Reforged Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 330 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Reforged Edition
A Viking Conquest Reforged Edition egy teljesen ingyenes frissítés a Viking Conquest minden tulajdonosának, amely számos új funkcióval és tartalommal bővül, valamint a DLC-vel a korábbi problémák újbóli kiegyensúlyozása és kijavítása. Végigjátszhat egy teljesen új, sötét, titokzatos Írországban játszódó történetet, összebarátkozhat egy kutyatárssal, és elsajátíthatja a Berserker kiszámíthatatlan egységeivel folytatott harc művészetét. Ébressze vissza a viking háború iránti szenvedélyét, és töltse fel az utat ebben a sokkal továbbfejlesztett változatban.


Az utolsó Tuatha De Danann
Minden új történet, sötét, titokzatos Írországban játszódik, ahol semmi sem az, aminek látszik, és az igazságokat elrejtik ...
A skandináv istenek hofjai
meglátogatják a skandináv istenek szent helyét. Tegyen áldozatokat és toborozzon hatalmas, mégis kiszámíthatatlan Berserker csapatokat hadseregébe.
Kutya kísérő
Hűséges kutyás barát, aki melletted marad, még a csatatéren is.
Kezdje egy frakció vezetőjeként
Hagyja át a hatalomra kerülést és egyenesen vegye részt a Reforged Editions kibővített királyságkezelésében.
Guggolás és vadászat A
vaddisznók vadászatával etesse meg embereit a legkülönfélébb ételekkel, de vigyázzon, ijesztgesse ezeket a lényeket, és támadásra képesek.
Munka (minijátékok)
Szerencséből és tollból. Kötelezze el magát egy becsületes napi munkára egy kőbányában, bányában vagy tanyán.
Új csapó rendszer
A meglepetés eleménél nincs nagyobb fegyver; elkapja ellenségeit lesből támadással. Bár meg kell tartania az eszét magával kapcsolatban, különben maga is les célpontja lehet.
Társak kalandozása Azok a
társak, amelyek elhagyják a játékos pártját az elégedetlenségtől, most már önmagukban is kalandorokként lecsaphatnak, összegyűjtve saját erejüket, és nyomot hagyhatnak a világon.
Új küldetések és Szerepjáték-események
Fedezzen fel merényleteket, avatkozzon be a vallás ügyeibe és még sok másba ezekben az új homokozó küldetésekben.
Javított légkör Az
új környezeti hangok és a jelenet gazdagabb élményt nyújtanak a történelmi Dark Age Nagy-Britanniában.
Új elemek
Több tucat új fegyver és páncél, valamint a régi látvány frissítései.
Csaták A
továbbfejlesztett ellenséges AI, taktika és formációk beépítésével új dimenziót ad a csatáknak. Az olyan csapatok, mint a Berserkir, állatokként harcolnak, de a csata hevében nem biztos, hogy megkülönböztetik a barátot az ellenségtől.
Királyság-fejlesztések
Testreszabhatja királyságának színét, váltsa be a foglyokat az ellenségnek, és szükség esetén emelje fel parasztjait hadseregként.
Kibővített multiplayer
Új jelenetek és Raid játékmód. A felhasználói felület fejlesztései és a kiszolgáló rendszergazdák további lehetőségei a betolakodók irányításának átvétele inváziós módban.
További elmerülés
Speciális játékosvonások és képesség, hogy pletykákat terjesszenek az emberek befolyásolására az egész földön. Élénkebb jelenetek házi állatokkal járkálva. További információk a társairól és a második játékruházat csatán kívüli használatának lehetőségéről, valamint sokkal több szerepjáték és még sok más magával ragadó funkció.
A nehézségek és a célok testreszabása
Állítsa be saját céljait, hogy hírhedt raiderré, erős királygá, szeretett harcossá válhasson. Testreszabhatja a nehézségeket, hogy megfeleljen saját tapasztalatainak és kihívásainak.
Viking hódítás
A népszerű „Brytenwalda” mod készítőitől a „Viking Conquest” egy vadonatúj DLC a Mount & Blade Warband számára! Ez az egy- és többjátékos DLC elhozza a Mount & Blade -t a történelmi Dark Age Britain-be, autentikus jelenetekkel és kultúrákkal kiegészítve. A DLC egy történetmódot tartalmaz egy bonyolult ábrázolással, ahol a döntéseknek valódi következményei vannak, valamint egy normál homokozó módot egy teljesen új beállításban, kibővített opciókkal és vezérlőkkel. Az online csatározás is megkapja a maga ízét, olyan speciális módokkal, mint a Coastal Assault és a Warlord.


Élő világ, amely körülötted alakul, történelmi és véletlenszerű eseményekkel, valamint a játékos cselekedeteivel járul hozzá.
Több mint 300 új város, kastély, falu és különleges jelenet felfedezésre, felfedezésre, meghódításra és kifosztásra.
Több mint 200 történelmi karakter és 100 extra NPC: királyok, urak, hölgyek, bárdok, papok és még sokan mások. Találkozz olyan legendás alakokkal, mint Ivar, a Csont nélküli, vagy az őt zavaró Sigurd Snake-in-the-Eye, olyan jogdíjjal, mint Harald, később FairHair néven, vagy Aelfred of Wessex.
A történet módja, amikor a játékos egy összetett cselekmény része lesz, amely politikai összeesküvést von maga után, Ragnar fiai Nagy-Pogány Hadseregüket Nagy-Britannián keresztül vezették. Magával ragadó játékstílus választással és következményekkel, romantikával, árulással, a nagyság és a rom pillanataival.
Homokozó mód, a klasszikus Mount & Blade rendszer, ahol a célokat a játékos határozza meg, de minden gazdagsággal és lehetőséggel, amelyet az új beállítás kínál.
Több mint 15 lehetséges társ, mély interakcióval és különböző személyiségekkel. Előfordul, hogy konfliktusaik ravaszságra és diplomáciára kényszerítik.
Komplex vallási rendszer két hittel, a skandináv istenekkel és a kereszténységgel, kolostorokkal, különleges NPC-kkel és pártokkal. A vallás fontos tényező lesz a játékban, amely hatással lesz a játékos interakciójára akár a saját pártján belül is.
Haditengerészeti utazás és hadviselés, amely kulcsfontosságú a beállítás teljes befejezéséhez.
A csaták az egyszerű rablástól kezdve a hatalmas haditengerészeti konfliktusokig terjedhetnek a harcosokkal megrakott hatalmas flották között, mindezt dinamikus csatákban, ahol saját hajóját vezetheti, alkalmazkodva olyan tényezőkhöz, mint a szél, a hullámok és az időjárás.
Lehetőség saját menedékhely építésére, személyzet felvételére, és a csapatok feleségeivel és gyermekeivel való feltöltésére ...
Részletes ostromharc-rendszer, lehetőségekkel csökkenteni a védőt éhséggel vagy morállal, vagy közvetlen támadással. Nehéz választásokkal, csapásokkal és éhínséggel, parti rohamokkal.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2014.12.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
TaleWorlds Entertainment
Cikkszám
DIGI06140
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ