Mirror's Edge Catalyst

Mirror's Edge Catalyst

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 028 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

Fuss, ugorj és harcolj a szabadság felé Glass városában. Készüljön fel arra, hogy futni kezdjen ebben a pörgős, szabadon futó kalandban, lenyűgöző látványokkal. Tapasztalja meg Faith hihetetlen mozgásszabadságát, amikor felfelé hajítja a falakat, lehúzza a vezetékeket, és halált megvető ugrásokat végez a háztetőről a háztetőre. Kombinálja büntető harcművészeti képességeit a környék elsajátításával, hogy kivegye az összes ellenséget, akit nem tud felülmúlni.

Fedezze fel egy hatalmas város minden centiméterét. Szabadon futhat Glass városában a saját tempójában, ahogy akarja, és játék közben nyissa ki annak sok kerületét.

Nagy sebességű akció. Akár simán elúszik az ellenségek mellett, akár komoly vereséget okoz, Faith tudja, hogyan lehet a lehető legtöbbet kihozni gyorsaságából, mozgékonyságából és lendületéből. Összeállítani egy sor támadást maximális sebességgel, vagy túllicitálni az ellenfeleket az eltolással vagy a szabadon való futással a hatótávolságon kívül.

Modulok és frissítések. Faith rendelkezésére áll néhány nagyon praktikus játék, amelyek segíthetnek abban, hogy a konglomerátum saját felszerelését ellenük fordítsa. A MAG kötél segítségével rögzítheti (és ellendítheti) a kamerákat az egész városban, vagy a Megszakítót, hogy kivegye az ellenséges rendszereket.

Ráadásul, hasonlóan az eredeti címhez, képes leszel szembenézni barátaiddal és más emberekkel a világon, hogy megnézhesd, kinek van a legjobb ideje a küldetésekben és a futásokban. Tolja magát a határig, hogy felkerülhessen a ranglista tetejére. Vagy egyszerűen nyomja meg magát, hogy a lehető legjobb időt tudja elérni, mindezt ösztönözve.

A Mirror's Edge világa soha nem volt szebb és hatalmasabb. Szaladj körbe és tapasztald meg a város minden egyes hüvelykét, hogy ne csak a szépséget lássák, hanem a titkokat és az utakat is, amelyeket adhat neked. Kezd el futni, Faith élete a kezedben van.

 

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.06.07
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI06000
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ