Metro 2033

Metro 2033

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
15 108 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A poszt-apokaliptikus Moszkva széttört metrójában található a 2033-as metró az intenzív földalatti túlélés története, ahol az emberiség sorsa a kezedben nyugszik.

2013-ban a világot egy apokaliptikus esemény pusztította, amely szinte az egész emberiséget megsemmisítette, és a föld felszínét mérgező pusztává változtatta. A túlélők maroknyi része a moszkvai földalatti mélységében kapott menedéket, és az emberi civilizáció új sötét korszakba lépett.

Az év 2033. Egy egész nemzedék született és nőtt fel a föld alatt, és ostromolt metróállomás-városok a túlélésért küzdenek egymással és a kint váró mutáns borzalmakkal.

Artiom vagy, a tűz előtti utolsó napokban született, de a föld alatt nevelkedett. Soha nem merészkedtünk túl a metróállomás-város határain, egy sorsdöntő esemény kétségbeesett küldetést indít el a metrórendszer szívében, hogy figyelmeztesse az emberiség maradványait egy szörnyű fenyegető veszélyre. Utazása a metró alatti elfeledett katakombákból vezet a fenti elhagyatott pusztákba, ahol cselekedetei meghatározzák az emberiség sorsát.


Főbb jellemzők:

- A Metro 2033 egy magával ragadó, hangulatos első személyű lövöldözős élmény, amely csúcstechnológiával működik, teljes DX10 és NVIDIA PhysX támogatással a csúcskategóriás játék PC-k számára, hihetetlen látványt nyújtva
- Tanúja lehet egy széttört társadalom állandó félelmében élő mindennapi borzalmaknak
- Bátor az alagutak sötétsége, ahol mutánsok vadásznak zsákmányukra, és kísérteties szellemek leselkednek rájuk
- Fedezze fel az elhagyatott városfelületet, bízva gázálarcában és puskájában, hogy megvédje Önt a mérgezett világtól és az ott kóborló lényektől
- Acélozza meg idegeit, és készüljön fel arra, hogy szembenézzen a várakozó rémekkel

Dmitrij Glukhovszkij nemzetközileg legnépszerűbb regénysorozata alapján

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2010.03.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Deep Silver
Cikkszám
DIGI05901
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ