Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 285 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Konami Digital Entertainment folytatja a „METAL GEAR SOLID V Experience” témát a legújabb fejezettel, a METAL GEAR SOLID V: The Phantom Pain címmel. A franchise új korszakában történő bevezetése a Fox Engine által támogatott csúcstechnológiával, az MGSV: A Phantom Pain elsőrangú játékélményt nyújt a játékosoknak, mivel taktikai szabadságot kínálnak számukra a nyílt világbeli küldetések végrehajtására.

Kilenc évvel az MGSV: GROUND ZEROES és az anyabázis bukása után Snake, azaz Big Boss bukása kilencéves kómából ébred. Az év 1984. A hidegháború háttérként szolgál, mivel az atomfegyverek továbbra is globális válságot alakítanak ki. A bosszú vezérelte Snake új magánhadsereget hoz létre, és visszatér az harci mezőre az árnyékcsoport, az XOF üldözésére.

A METAL GEAR SOLID csapat továbbra is ambiciózusan kutatja az olyan érett témákat, mint a hadviselés pszichológiája és az ördögi körökben részt vevők szörnyűségei. Az év egyik legjobban várt játékának nyitott világbeli, fotorealisztikus vizuális hűsége és játékgazdag játéktervezete, az MGSV: A Phantom Pain a szerencsejáték-ipar egyik legfontosabb jellemzőjeként fogja hagyni mozifilmes történetmesélését, nehéz témák és magával ragadó taktikai játék.

Főbb jellemzők:
- A nyílt világ játéktervezése lehetővé teszi a játékosok számára a teljes szabad mozgást a küldetések megközelítésében és az általános játékmenetben
- A Fox Engine fotorealisztikus grafikákat, átgondolt játéktervezést és valódi újgenerációs játékminőséget biztosít.
- Online összeköttetés, amely a konzolokon túl más eszközökkel is átadja az élményt az általános funkcionalitás és a játékhoz való hozzáférés javítása érdekében.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2015.08.31
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Konami
Cikkszám
DIGI05882
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ