Medieval II: Total War Collection

Medieval II: Total War Collection

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 570 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

2 elemet tartalmaz: 
 Medieval II: Total War, Medieval II: Total War Kingdoms

Medieval II: Total War
Vegye át a hadsereg parancsnokságát és bővítse uralmát a Medieval II -ben - a díjnyertes Total War stratégiai játékok sorozatának negyedik részében. Közvetlen, hatalmas csaták akár 10 000 vérszomjas katonával az epikus 3D -s csatatereken, miközben a nyugati és közel -keleti világ legnagyobb középkori nemzetei felett elnökölnek. A nyugati történelem legviharosabb korszakát felölelő terület- és hatalomkeresés Európán, Afrikán és a Közel -Keleten keresztül vezet, sőt az Újvilág partjaira is.

Vaskézzel irányítod birodalmadat, mindent a városok építésétől és fejlesztésétől kezdve a hadseregek toborzásáig és kiképzéséig. Használjon diplomáciát, hogy manipulálja szövetségeseit és ellenségeit, felülmúlja a rettegett inkvizíciót, és befolyásolja a pápát. Vezesse a harcot a keresztes háborúkban, és győzelmet aratjon az iszlámnak vagy a kereszténységnek a szent háborúban. Írja át a történelmet és hódítsa meg a világot. Ez a totális háború!

A Medieval II: Total War Kingdoms  a tavalyi díjnyertes Medieval II: Total War hivatalos bővítése, amely a játékosoknak új felfedezésre váró területeket, parancsnoki csapatokat és meghódítandó ellenségeket kínál.

A Kingdoms  a legtartalomban gazdag bővítmény, amelyet valaha a Total War játékhoz készítettek, négy új, teljes kampánya középpontjában a Brit-szigetek, a Teuton Észak-Európa, a Közel-Kelet és Amerika kiterjesztett térképei állnak. A Középkor II -ben csak egy megrázó pillantást vetett Dél -Amerikára, de a Királyságokban hatalmas földterületek nyíltak meg Észak- és Dél -Amerikában, hogy meghódítsátok. Az új világ vadonatúj frakciói, köztük az aztékok, apacsok és maják is teljesen játszhatók.

A Britannia, a teuton, a keresztes hadjárat és az új világ kampány új térképekkel együtt 13 új frakciót kell játszani, több mint 110 egységet kell irányítani, és 50 épülettípust, ami akár 80 órányi új játékmenetet is eredményez. A Kingdoms új multiplayer térképeket és hotseat multiplayer játékokat is kínál, először a Total War sorozatban, lehetővé téve, hogy egy-egy kampány játékot játsszon ugyanazon a számítógépen.

Jellemzők

Középkor II: Totális háború

 • Nagyobb és jobb valós idejű csaták. A továbbfejlesztett harci koreográfia, a nagyobb seregek, a gyorsabb ütem és a látványos befejező mozdulatok teszik ezt a valaha volt legzsigeresebb és legizgalmasabb Total War -ként.
 • Új epikus kampány. Az ambiciózus, egyjátékos kampány három kontinensen fog terjedni, és a játékosok áthajózhatnak Amerikába, hogy hazai pályán szembeszálljanak az aztékokkal.
 • Nagyobb hozzáférhetőség. A továbbfejlesztett felhasználói felület és az opcionális rövidebb kampányok gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a Total War élményét, mint valaha.
 • Több mint 40 új funkció. A fejlett tereprendszer, a fokozott időjárási hatások és még sok más segít megosztani és meghódítani.
 • Intenzív többjátékos csaták. Vívjon háborút más játékosok ellen a nyolcutas többjátékos játékokban az interneten és a LAN-on keresztül.
Középkor II: Totális háborús királyságok
 • Négy új kampány - Britannia, Teutonic, Crusades és New World
 • 10 új egység
 • 13 új frakció
 • 9 új ügynök
 • 50 új épület
 • Több mint 60 új terület négy új térképen
 • 15 új multiplayer térkép és forgatókönyv
 • Vadonatúj 1v1 hotseat többjátékos kampánymód
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Stratégia
Megjelenés
2006.11.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI05809
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ