Marvel's Avengers

Marvel's Avengers

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 370 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A multiplayerhez és az indítás utáni tartalom letöltéséhez online hozzáférésre van szükség. A Free Square Enix Tagok fiókja csak a többjátékosok számára szükséges.

Helyezze össze a Föld legszentebb hősei csapatát, ölelje meg hatalmát és élje meg szuperhős álmait.

A Marvel's Avengers egy epikus, harmadik személyű, akció-kalandjáték, amely ötvözi az eredeti, filmes történetet egyjátékos és kooperatív játékmenettel *. Találkozzon négy játékosból álló online csapatban, elsajátíthatja a rendkívüli képességeket, testreszabhatja a növekvő hősök listáját, és megvédheti a Földet a fokozódó fenyegetésektől.


Marvel's AvengersAz A-Day kezdődik, ahol Amerika kapitány, az Iron Man, a Hulk, a Black Widow és Thor egy új, hi-tech Avengers központot mutatnak be San Franciscóban. Az ünnep halálossá válik, amikor egy titokzatos ellenség katasztrofális balesetet okoz, amely hatalmas pusztítást eredményez. A tragédia miatt az Avengers szétszóródott. Öt évvel később, az összes szuperhősök tiltásával és a veszélyben lévő világ elterjedésével egy robbanásveszélyes kaland gyullad fel, amikor egy Kamala Khan nevű határozott fiatal nő elrendezi az Avengers összeszerelését és újjáépítését, hogy megállítsa az AIM néven ismert titkos új erõ ellenõrizetlen hatalmát.

A Marvel Avengers folytatja az epikus utazást új hősökkel és folyamatosan bemutatott új narratívával a végső Avengers játékélményért.


Haladás az egyjátékos kampány révén a hősök listájának újjáépítésében és hatalmuk helyreállításában; majd folytasd az AIM szólóját, vagy online a barátaiddal.
Nyisd ki a Föld legkönnyebb hősei nagyszerű képességeit és új felszereléseit, hogy megfeleljenek a játékodhoz.
Testreszabhatja ezeket az ikonikus hősöket klasszikus, rajongók által kedvelt és vadonatúj eredeti ruhákkal, amelyeket a Marvel több mint 80 éves története ihletett.
Rugalmas harci rendszer, dinamikus méretezési nehézségek, valamint testreszabható felszerelések és készségek az egyes hősök egyedi játékstílusainak támogatásához.


A visszahívott helikarrier használatával a műveletek alapjául a játékosok Hero Missziók (egyjátékos) és Warzone Missziók (egyjátékos vagy co-op) indítják a világ minden pontján.
Legfeljebb négy játékos gyűlik össze online, hogy megvédje a Földet az egyre fokozódó veszélyektől, amelyeket csak a Bosszúállók képesek legyőzni.
Az elbeszélés évek óta bontakozik ki, és minden új szuperhős és régió minden további költség nélkül kerül kiszállításra.

* Egyszeres online hozzáférés szükséges az egyjátékos kampányhoz; a multiplayerhez és az indítás utáni tartalom letöltéséhez szükséges online hozzáférés. Ingyenes Square Enix Tagok fiók szükséges. A béta kiadási dátum (ok), a platform és a régió elérhetőségét be kell jelenteni.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Szerepjáték
Megjelenés
2020.09.03
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square Enix
Cikkszám
DIGI05728
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ