Marvel vs. Capcom Infinite

Marvel vs. Capcom Infinite

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 391 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A JÁTÉKOK ÁTTEKINTÉSE
Két emeletes univerzum epikus összecsapása visszatér a Marvel kontra Capcom: Infinite , a rendkívül tisztelt akcióharcos játéksorozat következő korszakával. A Marvel és a Capcom univerzumai úgy ütköznek össze, mint még soha, amikor ikonikus karakterek csapatokba keverednek a játékosok és játékosok elleni küzdelemben.

A két vállalat közös elképzelése által elképzelt és létrehozott Marvel kontra Capcom: Infinite különféle izgalmas és elérhető egyjátékos módokat, valamint gazdag, többjátékos tartalmat kínál majd az új játékosok és a régóta rajongók számára egyaránt. Az egyjátékos Arcade, Training és Mission módokon kívül egy vizuálisan lenyűgöző és magával ragadó film Story Mode mindkét univerzum középpontjába helyezi a játékosokat, amikor harcolnak a túlélésért egy baljós, új fenyegetés, az Ultron Sigma ellen.Marvel vs. Capcom: A végtelenet úgy építik, hogy kiemelje mindkét univerzum ikonikus helyszíneinek és rajongói kedvenc karakterének kombinációját, ideértve a Marvel kapitányt és a Iron Man-t a Marvel oldaláról, valamint a Ryu és a Mega Man X-et a Capcom-tól.
A JÁTÉK JELLEMZŐI
Újjászületett versengések: Az univerzumok ismét ütköznek ebben a korok óta zajló vadonatúj összecsapásban, ahol a játékosok kiválasztják kedvenc Marvel és Capcom karaktereiket, és hozzáférhető és szabad formájú 2v2 csapatcsatákba keverednek , amelyek új, soha nem látott játékdinamikát tesznek lehetővé. a franchise-ban.
Végtelen hatalom: Válasszon egyet a Marvel Világegyetemből hat hatalmas Végtelen Kő közül, hogy befolyásolja a csata eredményét. Minden Infinity kő testreszabja a karaktereket, egyedi képességekkel és erőteljes játékmódosító hatásokkal, amelyek gyorsan megváltoztathatják a csata dagályát.
Ikonikus hősök: Több karakter csatlakozik a bejelentési listához (Marvel kapitány, Vasember, Amerika kapitány, Ryu, Mega Man X és Morrigan) a túlélésért folytatott harchoz, köztük Hulk, Thor, Hawkeye, Rakéta mosómedve, Chun-Li, Strider Hiryu, Chris Redfield és Ultron, a jelenlegi névjegyzék akár 14 karakterből áll, és még többet tár fel a jövőben.
Filmes történet: A Marvel és a Capcom univerzum ütközik, amikor a hősök és a gazemberek együtt harcolnak, hogy megóvják összevont világukat egy baljós új fenyegetéstől, az Ultron Sigmától. A Marvel Univerzumból Ultronnak és a Capcom Világegyetemből származó Sigmanak nevezett robot ellenségek kombinációjaként ez a pszichotikus gazemberek megszállottja annak, hogy az összes szerves életet kibernetikus vírussal megfertőzzék. A történelem legnagyobb harcosok gyűlésének egyesülnie kell az Ultron Sigma elleni küzdelem és az újonnan kialakult világ megmentése érdekében.
Akadálymentesített egyjátékos tartalom: A filmes történet tapasztalatán kívül a játékosok képességeiket különféle hozzáférhető, egyjátékos módokban, például edzés, küldetés és ügyességi módokban finomíthatják.
Hatalmas többjátékos funkciók: Robusztus online módok és tartalom, beleértve a rangsorolt ​​és alkalmi mérkőzéseket, a globális ranglistákat és a nézői móddal rendelkező online lobbikat, mélyítik az általános élményt.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2017.09.18
Aktiválási régió
Europa, Közel-kelet, Ázsia
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI05722
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ