Mafia

Mafia

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Orosz
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8 355 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

1930-at írunk. Miután véletlenül összezördült a maffiával, Tommy Angelo taxisofőr vonakodva bekerül a szervezett bűnözés világába. Kezdetben nehezen tudta elfogadni a Salieri családot, de a busás jutalmaknak még ő sem tud ellenállni. Ahogy emelkedik a ranglétrán, a fizetség egyre jobb, de melók is egyre mocskosabbak. Tommy végül elnyerheti a Salierik megbecsülését, de ha családtag lesz, az sokkal több belső konfliktussal jár majd az újonnan választott életében.
Ismerd meg New Heavent
Fedezd fel New Heaven több mint 12 négyzetmérföldjét, az 1930-as évek Amerikájának tipikus városát, a válság korának építészetével és kultúrájával.
Hiteles történet és akciódús játékmenet
Játssz végig több mint 20 izgalmas küldetést, amelyeket az 1930-as évek eseményei ihlettek. Haladj végig a a Salieri család ranglétráján a talpastól a családtagig, vegyél részt maffialeszámolásokban, autós üldözésekben, szeszcsempészetben, lövöldözésekben, bankrablásokban és hasonlókban.
A kor ihlette járművek és fegyverek
Merész menekülő sofőrként pattanj be a több mint 60 történelmi ihletésű autó volánja mögé, valósághű fizikával és valós idejű károkkal.
Intézd el a durvább melókat a rendelkezésedre álló több mint tucatnyi fegyverrel. Válassz a baseballütő, a lefűrészelt csövű puska, a Magnum és a híres Thompson-géppisztoly közül, hogy elbánj minden okoskodóval, aki keresztezni merné az utadat.

Megjegyzés: A Mafia jelen kiadása módosított zenei kínálattal rendelkezik, és nem tartalmaz semmilyen licencelt zenét.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2002.08.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI05625
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ