Kenshi

Kenshi

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 178 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ingyenes demó érhető el itt.

Egy szabadon barangoló csapat alapú RPG, amely a nyílt végű homokozó játékmenet funkcióira összpontosít, nem pedig egy lineáris történetre. Legyen kereskedő, tolvaj, lázadó, hadúr, kalandor, gazda, rabszolga vagy csak a kannibálok étele.

Kutatás új felszerelések és kézműves új felszerelések. Vásároljon és korszerűsítse saját épületeit, hogy biztonságos megerősített menedékhelyekké váljon, amikor a dolgok rosszul alakulnak, vagy használja őket vállalkozás indításához. Segítsen vagy ellenálljon a világ különféle frakcióinak, miközben törekszik az erőre és a gazdagságra, amely ahhoz szükséges, hogy egyszerűen túléljék a kemény sivatagot. Képzze fel embereit a gonosz áldozatoktól a harcosokig. Vigyázzon a sebesült csapattársaikra, és vezesse őket életben.
Jellemzők
Szabad formátumú játékmenet a zökkenőmentes játékvilágban a Daggerfall óta a legnagyobb egyjátékos RPG-világban, több mint 870 négyzetkilométeren. A játék soha nem fog korlátozni, vagy korlátozni a személyes játékstílusát.

Testreszabható annyi karakter, amennyit csak akar, és egy egész csapatot felépít, hogy harcoljon érted. A karakterek növekednek és erősebbé válnak a tapasztalatokkal, nem csak statisztikáikban, hanem megjelenésükben is.

Az eredeti vállalja az RTS-RPG hibrid műfajt. Nincs olyan "hős" karakter, aki mesterségesen erősebb statisztikákkal rendelkezik, mint mindenki más. Minden találkozott karakter és NPC potenciálisan egyenlő, és nevével él.

Nem te vagy a kiválasztott. Nem vagy nagyszerű és hatalmas. Nincs több „ütési pontja”, mint másoknak. Te nem a világegyetem központja vagy, és nem vagy különleges. Hacsak nem dolgozol érte.

Építsen egy bázist, ahol új technológiákat kutathat, frissítheti védekezését és új felszereléseket készíthet.

Vásároljon és korszerűsítse saját épületeit, hogy biztonságos megerősített menedékhelyekké váljon, amikor a dolgok rosszul alakulnak, vagy használja őket vállalkozás indításához.

A játékmenet változata és lehetőségei. Légy jó, légy gonosz, légy üzletember, légy tolvaj, éljen egy városban, éljen a sivatagban, utazzon egyedül, utazzon hordákban, építsen erődöt, leromboljon egy várost. Szánj magad rabszolgák felszabadítására, vagy akár rabszolgának is.

Dinamikus, állandóan változó világ. Támogassa vagy gátolja azt, akit akar, vagy tartsa magát, a világ nem áll meg tovább. Ez nem csak "játék", hanem egy szimulált világban él és él.

Elkapják a kannibálok és élnek enni , vagy a rabszolgák eladják, és arra kényszerítik, hogy dolgozzon a aknákban. Ezek nem írott események, csak ennek a kaotikus világnak a rendszeres része, amely véletlenül tönkreteszi az életed. Bármi megtörténhet, bármi megsemmisíthető, ha megvan az erőd.

Abszolút nincs skálázás. A világ nem merül fel veled, és az üzletek nem cserélik leltárát, csak az Ön szintjének megfelelő árucikkekre. A játék kezdetén szinte mindenki erősebb lesz, mint te, és a túlélés mindig küzdelem. A játék nem fogja meg a kezét, és nem fog segíteni, amikor lement.

Reális orvosi rendszer, amely befolyásolja a játékot. A sebesült lábú karakter sántikál vagy mászik és lassítja a partit. A sérült karok azt jelenti, hogy kardját egykezesen kell használni, vagy egyáltalán nem. Súlyos sérülések esetén az amputált személyeknek robot végtagokat kell cserélniük. A vérvesztés azt jelenti, hogy elmúlik, és a vér vonzza a ragadozókat. A karakter statisztikáit befolyásolja a felszerelés, a megterhelés, a vérvesztés, a sérülések és az éhezés.

Intelligens AI, amely lehetővé teszi a karakterek számára, hogy érveljenek és hosszú távú célok és vágyak elérésére törekedjenek. A századok együtt dolgoznak, és biztonságba viszik a sebesülteket. A karakterek beállíthatók úgy, hogy vigyázzon az Ön mikromanyelvű kezelésére és a bázisban folytassa a termelést.

Segítsen vagy ellenálljon a világ különféle frakcióinak , miközben törekszik az erőre és a gazdagságra, amely ahhoz szükséges, hogy egyszerűen túléljék a zord környezetben.

Függetlenül fejlesztették ki, és nem befolyásolták dizájnt, és nem változtattak olyan szürke öltönyű férfiak által, akik még soha nem játszottak egy játékot életükben.

Eredeti játékvilág. Nincsenek fantasy-knock-off klipek. Nincs varázslat.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018.12.05
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Freebird Games
Cikkszám
DIGI05144
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ