Hitman Absolution

Hitman Absolution

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 755 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Hitman: Az abszolúció az eredeti bérgyilkos követi a mai napig legszemélyesebb szerződését. Az Ügynökség elárulta és a rendõrség vadászta a 47-es ügynököt arra, hogy megváltást kövessen egy korrupt és csavart világban.
Főbb jellemzők
Bemutatja a Glacier 2 ™ technológiát: HITMAN: Az ABSOLUTION már a földről épült, mozifilmes történettel, jellegzetes művészeti irányokkal, rendkívül eredeti játék- és hangtervezéssel büszkélkedve.
Választási szabadság: Ragaszd el a zsákmányt, harcolj velük fejedben, vagy alkalmazkodj az úthoz. A 47-es ügynökként a fejlodött játékmechanikának és egy úttörő AI-rendszernek köszönhetően a választás az ön.
Tapasztalja meg az élő, lélegző világot: A Hitman világában: Az abszolúció minden pillanatban történetré válhat, mivel egyedi karakterek, gazdag párbeszéd és hollywoodi standard előadások kombinálva olyan játékélményt teremtenek, mint senki más.
Álruhák: Mint 47-es ügynök, szinte bárki személyazonossága a tiéd a felvételkor. Immobilizálja zsákmányát, lopja el ruháját, és ösztöne felhasználásával keveredjen össze és megtévessze ellenségeit.
Ösztönmód: Nézze meg a világot a 47-es ügynök szemével, és légy a világ leghalálosabb gyilkosa. A Hitman: Absolution's Instinct Mode segítségével előrejelzheti az ellenség mozgását, felfedezhet új módszereket a megöléshez és a nagyteljesítményű fegyverek halálos pontossággal történő használatához.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2012.11.19
Aktiválási régió
Europa, Közel-kelet, Ázsia, Amerika
Kiadó
Square Enix
Cikkszám
DIGI04675
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ