Freeman: Guerrilla Warfare

Freeman: Guerrilla Warfare

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 301 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Freeman: A gerilla harcot egy káosz által kitöltött világban helyezik el, amelyet harcoló csoportok, banditák és harcosok foglalnak el, akik a világ uralmát akarják elérni.

A játék egy frakcióvezető karrierjéről szól: Kezdje a minimális vagyonnal, keressen pénzt, hadsereget építsen fel, háborúzzon más frakciókkal szemben, és átgondolt stratégiákkal és finom lövöldözéssel távolítsa el rivális erőit, és végül meghódítsa a világot. A játék egy teljesen más lövöldözős élményt nyújt, amely egyensúlyt teremt az első személyes fellépés és az általános stratégia között .

A játék innovatív harci rendszere ötvözi a taktikai FPS-t a valós idejű stratégiával, lehetővé téve a hadsereg parancsnokságát, a taktika megtervezését az Isten nézetében, miközben elsüllyedt az intenzív tűzharcba, mint láb katona.
Jellemzők:

Az FPS megfelel a Sandbox stratégiai játéknak
Kezdje karrierjét szinte semmikel: pénzt kell keresnie, katonákat toboroznia, falvakat fosztogatnia, banditákkal harcolnia, területi támadásokat kell folytatnia, és uralnia kell a világot. A játék a kihívást jelentő akció és a szélesebb stratégiai színház kombinációja.


Shooter és valós idejű stratégia
Tapasztalja meg az egyedi harci rendszert, amely ötvözi a valós idejű stratégiát a taktikai első személyes lövöldözéssel. Arra számítanak, hogy stratégiailag megtervezted a több osztag mozgását és taktikáját, amellett, hogy sasszemű mesterlövésznek kell lennie, és macskás reakciókkal kell rendelkezniük.


Reális harci szimuláció
A játék a realizmusról szól. 100 ellenséget csak pisztollyal lehet megölni. Nagyon intelligens AI fog kihívást jelentni Önnek, amely képes fejlett taktikai manőverekre, például hátradőlt, körülvevő és sőt hamis visszavonulást mutat, szinte olyan, mint amit az igazi harc során tapasztalhat meg. Csak a gondosan megtervezett taktika, felszerelés és a csapatok közötti együttműködés hozhat győzelmet. Felkészült a kihívásra?


Magas újrajátszhatóság
A kiindulási pontok, az ellenséges AI és a célok véletlenszerű jellege minden csatát különbözõ és kihívást jelentõvé tesz. Nincs lineáris játékmenet: Önnek lehetősége van dönteni arról, hogyan haladjon tovább a játékban, kivel harcoljon, milyen felszerelést és csapatot használjon, és hogyan uralja a világot.


Steam Workshop támogatás
Használja a módosító eszközöket a modok létrehozásához és megosztásához. Iratkozzon fel más alkotók modjaira és élvezze még néhány szórakozást!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2018.01.31
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Ackk Studios
Cikkszám
DIGI04008
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ