FIFA 17

FIFA 17

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
25 218 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

A FIFA 17 elmerül az autentikus futballélményekben azáltal, hogy kihasználja egy új játékmotor kifinomultságát, miközben bemutatja a mélységgel és érzelmekkel teli futballistáknak, és a vadonatúj világokba vezet, amelyek csak a játékban érhetők el. A játékosok gondolkodásmódjának és mozgásának, az ellenfelekkel való fizikai interakciónak és a támadásban végrehajtott teljes innovációnak köszönhetően minden pillanat birtokában lehet a pályán.

Az ipar egyik vezető játékmotorja, a Frostbite hiteles, valósághű akciókat nyújt; új futballvilágokba vezeti a játékosokat; és bemutatja a rajongóknak a karaktereket és játékosokat a világ minden tájáról.

A FIFA-ban valaha először éld meg a történetedet a pályán és a pályán kívül, mint a Premier League következő emelkedő sztárja, Alex Hunter. Játsszon együtt a bolygó legjobb játékosaival, dolgozzon négy autentikus menedzserrel, és vegyen részt egy vadonatúj futballélményben, mindeközben az utazás érzelmi csúcspontjain és mélypontjain.

A FIFA 17 átalakulást jelent a játékosok fizikai interakciójában a pálya minden területén. Az irányítás most a kezedben van, amikor a térért és a birtokért harcolsz. Ráadásul a támadás új lehetőségei több lehetőséget kínálnak a játékosoknak arra, hogy lövési esélyeket teremtsenek és a kapu előtt végezzenek.

A szabadrúgásoktól a büntetéseken át a sarokrúgásokig juttassa be a játékba a személyiséget, és tapasztalja meg az irányítást minden holt labda helyzetből.

A FIFA 17 javítja a pályán lévő összes játékos intelligenciáját, nem csak az általad irányítottakat. Ez lehetővé teszi az aktívabb játékmenetet, intelligensebb manővereket a csapattársaktól és az életszerűbb csatákat, mint küzdelem a labda minden birtoklásának megszerzéséért, és minden alkalommal, amikor gólt szerez, ha megszerzi.

A FIFA soha nem volt jobb, soha nem volt nagyobb, és soha nem tűnt ilyen reálisnak. Ha a végleges futballélményre vágyik, csak egy választás van, a FIFA 17.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Sport
Megjelenés
2016.09.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI03722
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ