Fallout 3

Fallout 3

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 260 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Vault-Tec mérnökei éjjel-nappal a Wasteland életének interaktív reprodukcióján dolgoztak, hogy élvezhessék a saját boltozat kényelmét. Tartalmaz egy kiterjedt világot, egyedülálló harcot, megdöbbentően valósághű látványtervet, rengeteg játékos választást és hihetetlen dinamikus karakterkészletet. Minden perc harcol a túlélésért a külvilág félelmeivel - sugárzás, szupermutánsok és ellenséges mutáns lények ellen. Vault-Tec-től, az Amerika első választásának a nukleáris utáni szimulációban.
Korlátlan szabadság! Fedezze fel a hatalmas Capital Wasteland nevezetességeit és hangjait! Tekintse meg az Egyesült Államok nagyszerű műemlékeit, amelyek poszt-apokaliptikus romokban fekszenek! Ön dönti el, hogy mi határozza meg és megváltoztatja a világot. Csak tartsa szemmel a Rad Meter készüléket!
Tapasztalat KÜLÖNLEGES! A Vault-Tec mérnökei a legújabb emberi képességek szimulációjában szolgálnak - a KÜLÖNLEGES Karakterrendszerben! Az új áttörések felhasználásával a pont-alapú képességek ábrázolásában a SPECIAL korlátlanul testreszabhatóvá teszi karakterét. Ide tartozik még tucatnyi egyedi készség és hegye, amelyek közül választhat, mindegyik káprázatos különféle effektusokkal!
Fantasztikus új nézetek! A Vault-Tec varázslói megismételték! Többé nem korlátozódik csak egy nézetre, és élvezze a világot 1. vagy 3. személy szempontjából. Testreszabhatja nézetét egyetlen gombnyomással!
A választás hatalma! Olyan érzés, mint egy kíméletlen gazember vagy jó szamaritánus? Válasszon egy oldalt vagy sétáljon a vonalon, mivel minden helyzetet különféle módon lehet kezelni. Beszélje meg problémáit civilizált módon, vagy csak villogjon a plazma puskáján.
Blast 'Em távol a VATS! Még a valószínűsége annak is, hogy harcolj a Vault-Tec segédcélzó rendszerrel a Pip-Boy 3000 modellhez! A VATS lehetővé teszi az idő szüneteltetését a harcban, meghatározott testrészek megcélzását a célpontjára, sorba állítást a támadásokra, és hagyhatja, hogy a Vault-Tec kivonja az Ön agresszióját. Esőhalál és pusztítás egy teljesen új filmművészeti bemutatóban.
Gondolkodó mesterséges intelligencia! A Vault-Tecnél felismerjük, hogy a globális nukleáris háború után a civilizáció újjáélesztésének kulcsa az emberek. Legjobb elménk összefogta erőfeszítéseit a Radiant AI, Amerika első választása az emberi interakció szimulációjában, fejlett verziójának elkészítéséhez. Az arckifejezéseket, a gesztusokat, az egyedi párbeszédet és az élethű viselkedést a legújabb, a Vault-Tec technológia lenyűgöző eredményekkel hozza létre.
Szemet gyönyörködtető szépség! *: Tanulja meg a nukleáris szennyeződés durva valóságát, amellyel még soha nem láthatták a modern szuper-deluxe HD grafikát. A kopár Wastelandtől a veszélyes telekkel ellátott irodákig és a DC metróalagutakáig a mutáns arcának borzalmas, rothadt testéig.
* Bátorított védőszemüveg.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
RPG, Akció
Megjelenés
2008.10.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI03556
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ