Fallen Enchantress: Legendary Heroes

Fallen Enchantress: Legendary Heroes

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 195 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Bukott Varázslónő arra törekszik, hogy elpusztítsa a kataklizma hamujéból feltámadt civilizációkat. Szerencsére hírneve elterjedt, és nagyszerű hősök vonzódtak a zászlójához. Az új bajnokokkal olyan szörnyűségekkel fog szembekerülni, mint a lichek, a vadon élő vadászok, a bansheesek és a rettegett hergon. A játékosok új birodalmat kovácsolnak egy hatalmas mágia által elvert világban, küzdenek a szörnyű lények ellen, teljes küldetéseket hoznak fel, és újra felfedezik az elveszett titkokat, amikor az Elemental világának uralkodására törekszenek.
Főbb jellemzők
Szerezz bajnokokat a hírnév révén: A bajnokokat már nem egyszerűen megtalálják, hanem a királyságod által generált hírnév alapján keresnek téged. És nem minden legendás hős volt ember vagy bukott.
Új szintező rendszer: Az ön szuverénje és bajnoka egy olyan képességi fán keresztül fejlődik ki, amely vizuálisan lehetővé teszi, hogy megtervezze, milyen hősévé válik. Készítsd el varázslódat egy hatalmas nekroménerré, vagy kiképeld az Assassin-t olyan speciális támadásokba, amelyek az ellenségeidetől mentesítik az életet.
Frissített taktikai csaták: A csaták most intenzívebbek, további speciális készségekkel, harci mechanikával, varázslatokkal és új térképekkel.
Új szörnyek: A legendás hősök nem csak a földünkre jutottak el. A Fallen Varázslány eseményei felkeltették a halottakat, és az elfeledett lények visszatértek a világ felszínére.
Több varázslat: Az olyan új varázslatok, mint a 'Villámforma' és 'Rakeletal Horde' új lehetőségeket és veszélyeket jelentenek a csatában.
Nagyobb térképek: Egy új hatalmas méretű térkép valóban epikus játékokat biztosít.
Frissített grafikus motor: A továbbfejlesztett grafikus motor lenyűgöző új látványt nyújt, miközben javítja a régebbi gépek teljesítményét.
És még sok minden más!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2013.05.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Kalypso
Cikkszám
DIGI03549
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ