F.E.A.R. 3

F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 3

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 187 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Alma vár, és a rettegés új szintje van növekvőben, ahogy te és kannibál testvéred átküzditek magatokat egy pokoli rémálmon. Harcoljatok együtt, vagy egyedül haltok meg egy halálos küldetésen, hogy szembenézzetek eltorzult anyátokkal. A játékos felveheti az Osztagvezető, egy genetikailag feljavított, emberfeletti reflexekkel és az idő manipulálásának képességével rendelkező szuperkatona, vagy testvére, Paxton Fettel halhatatlan lelkű, hihetetlen pszichikai erőkkel rendelkező entitásának szerepét.
Fő jellemzők
A családi kötelék erős, de a F.E.A.R. még erősebb: a F.E.A.R. 3-ban megtalálod a F.E.A.R. márkát meghatározó jellemzőket, az ijesztő paranormális élményt, féktelen harcot és drámai történetet.
Sose nézz szembe egyedül a félelemmel: a F.E.A.R. 3 továbbfejleszti a márkát, bemutatva a divergens együttműködő játékot, olyan összetett, társas játékmenetet, mely határozottan eltérő képességeket ad a játékosoknak, amik hatással vannak mind saját, mind a velük, vagy ellenük, játszó játékosok játékélményére.
Féktelen harc: aktív 360 fokos fedezék, korszakalkotó lassításos módok, pontozásrendszer és a műfajában legjobb mech-harc segíti a játékost a katonák és paranormális ellenségek elleni harcban.
Éld át az Alma-verzumot: a játékvilágot átitatja az Alma-verzum, az alternatív dimenzió, ahol Alma pszichikai esszenciája lakozik. Új baljós és fantasztikus ellenséges lények születnek Alma eltorzult elméjében, és szivárognak át a valóságba, erősítve a pánikot.
Generatív rendszer: saját fejlesztésű technológia teremt véletlenszerű eseményeket az elszigeteltség és kiszámíthatatlanság érzésének növelésére, mikor egyedül vagy egy barátoddal játszol, és kínál új élményeket minden egyes végigjátszáskor.
A horror mesterei: a legendás filmrendező, John Carpenter, és Steve Niles író nyújtanak tapasztalatot és irányítást ahhoz, hogy a F.E.A.R. 3 intenzitása a következő szintre lépjen. Niles társírója volt a csavaros történetnek, mely felfedi a fő karakterek motivációit és családi kapcsolatait, Carpenter pedig a videók elkészítésében segített a történetmesélés és ijesztgetés maximalizálására.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2011.06.22
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI03466
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows XP

Processzor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, AMD Athlon X2 4800+

Memória: 2 GB RAM

Grafika: NVIDIA 8800 GT 512 MB RAM, ATI 3850HD 512 MB RAM

Tárhely: 4.4 GB szabad hely