Elite Dangerous

Elite Dangerous
Elite Dangerous
Elite Dangerous
Elite Dangerous
Elite Dangerous
Elite Dangerous

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 670 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Az Elite Dangerous az egyértelműen tömegesen játszó, többjátékos űr-epika, amely a játék eredeti nyitott világ-kalandját a modern generációhoz kapcsolja összekapcsolt galaxissal, fejlődő narratívával és a Tejút egészével, a teljes galaktikus arányokban újjáteremtve.

Csak egy kis csillaghajóval és néhány kredittel kezdve a játékosok mindent megtesznek, hogy megszerezzék a készségeket, a tudást, a gazdagságot és a hatalmat, hogy túléljenek egy futurisztikus szurkoló galaxisban, és hogy az ikonikus Elit sorában maradjanak. A galaktikus nagyhatalmak és a csillagközi háború korszakában minden játékos története befolyásolja az egyedülálló kapcsolatban álló játékélményt és a kézműves, fejlődő narratívát. A kormányok buknak, a csaták elvesznek és nyernek, és az emberiség határait átalakítják, mind a játékosok cselekedetei által.

400 milliárd csillagrendszer. Végtelen szabadság. Látod a saját ösvényed.

A csodák galaxisa A Tejút
400 milliárd csillagrendszere jelenti az Elite Dangerous nyitott játékmenetének színpadát . Saját galaxisunk valódi csillagai, bolygói, holdainak, aszteroida mezőinek és fekete lyukainak valódi epikus arányukba vannak építve a videojátékok történetének legnagyobb tervezett játékterében.

Egy egyedülálló, összekapcsolt játékélményt
adnak a kormányok, harcok elvesznek és megnyerésre kerülnek, és az emberiség határait a játékosok tettei alakítják át. A galaktikus szuperhatalmak és a csillagközi háború korszakában minden játékos személyes története befolyásolja a kapcsolódó galaxist és a kézzel készített fejlődő narratívát.

Látod a saját ösvényed
Frissítse hajóját, és testreszabhatja minden alkatrészét, ahogy vadászat, felfedezés, harc, bányászat, csempészet, kereskedelem és túlélés a 3301-es évforduló galaxisában. Tegyen meg mindent, ami a készségek, ismeretek, gazdagság és hatalom megszerzéséhez szükséges ahhoz, hogy a rangsorban állhassanak. az elit.

Óriási multiplayer
A kiszámíthatatlan találkozók a világ minden tájáról származó játékosokkal, az Elite Dangerous hatalmas, többjátékos térben. Tapasztalja meg a csatlakoztatott galaxist egyedül egyedülálló módban, vagy a világ többi résztvevőjével az Open Play szolgáltatásban, ahol minden szembeszállt pilóta megbízható szövetségesévé vagy leghalálosabb ellenségévé válhat. A játék lejátszásához regisztrálnia kell egy ingyenes Elite Dangerous fiókot a Frontier-en.

Egy élő játék
elit veszélyesnövekszik és bővül új funkciókkal és tartalommal. A jelentős frissítések reagálnak a játékosok játékmódjára, és új játéklehetőségeket teremtenek a több százezer játékos számára, akik együtt működnek, versenyeznek és feltárják a csatlakoztatott galaxist.

Az Eredeti Nyílt Világ Kaland
Elit Dangerous az 1984-ben a műfajt meghatározó Elite harmadik folytatása, amely a játék eredeti nyitott világ kalandját a modern nemzedékbe hozza összekapcsolt galaxissal, fejlődő narratívával és a teljes Tejút teljes galaktikus arányában újjáteremtve.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Szimuláció, Stratégia, MMORPG
Megjelenés
2015.04.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Frontier Developments
Cikkszám
DIGI03162
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7/8/10 64-bit

Processzor: Négy Magos Processzor (4 x 2Ghz)

Memória: 6 GB RAM

Grafika: Nvidia GTX 470/AMD R7 240

Tárhely: 25 GB szabad hely