Diablo 2 - Lord of Destruction

Diablo 2 - Lord of Destruction

 

Platform:
PC -> Battle.net
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
Fontos!:

A használathoz szükség van az alapjátékra!

11 694 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A TARTALOMRÓL:

A Diablo II Lord of Destruction a nagy sikerű Diablo II kiegészítője, amit a Blizzard North fejlesztett és a Blizzard Entertainment adott ki 2001 június 29-én.

A Lord of Desctruction számos újdonságot hozott az alapjátékhoz képest. Egy teljesen új fejezetet, mely elvisz minket Mount Arreat-ba, ahol szembenézhetünk egy új főellenséggel Baal-al, és számos új küldetést is teljesíthetünk. A ládánk mérete megnőtt, és egy új csapattárs is megjelent a barbár, aki végig kísérhet minket utunk során.

Rengeteg új tárgy is helyet kapott a játékban, úgy mint a Rúnák, gyártható tárgyak, amiket a Horadrim kockában állíthatunk elő, ékszerek, charm-ok, amiket magunknál tartva különböző bónuszokat kapunk, de vannak még Etheral tárgyak, amik erősebbek a hagyományos tárgyaknál, viszont nem javíthatók. Továbbá megjelennek a set tárgyak is.

Új kasztok is érkeztek a kiegészítőben. Ezek az Assassin és a Druid. Az Assassin egy igazi harcművész, aki a csapdák mestere is, akinek nincs szüksége kulcsokra a játékban található zárt ládák kinyitásához. A Druid egy alakváltó karakter, aki képes állat formát felvenni, vagy akár állatokat megidézni, hogy segítsék őt a harcban.

 

A Normal fokozat teljesítése után lehetőségünk nyílik a Nightmare fokozaton is belevágni a játékba, ahol az ellenfelek sokkal erősebbek, több életük van, viszont több tapasztalatot szerezhetünk belőlük. A karakterünket a Nightmare fokozaton onnan folytatjuk, ahol a Normal fokozaton tartottunk, így valamivel könnyebb lesz lesz felvenni a harcot ismét az ellenséggel.

 

A termékhez szükséges az alapjáték is: Diablo 2

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, RPG
Megjelenés
2001.06.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Blizzard Entertainment
Cikkszám
DIGI02651
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ