Construction Simulator 2015 (Deluxe Edition)

Construction Simulator 2015 (Deluxe Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8 142 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A 2015-ös Építőipari Szimulátorban 16 reális építőgép vezérlését veszi át, amelyeket LIEBHERR , STILL és MAN készített kiváló minőségű 3D-s grafikával.

Fúrja ki a ház alapját valósághű gépekkel, öntsön betont a gyár falpaneleire hatalmas betonszivattyúval, vagy ellenőrizze a kezének szilárdságát hatalmas tetőrácsok mozgatható darukkal történő felszerelésével. A reális vezérlésnek köszönhetően a SAE vezérlőkkel kormányozhat egy kotrót két joystickkal és úgy érzi, mintha valódi építkezésen dolgozik.


Fedezze fel a világot önmagában vagy barátaival!

Fedezze fel egy kiterjedt, szabadon navigálható világot, különféle városokkal, mezőkkel és akár autópályákkal is - számos új kihívással fog szembesülni folyamatosan növekvő motoros medencéjében. Ha sikerrel jár, akkor még nagyobb és jövedelmezőbb munkák és különféle, még nagyobb lehetőségekkel bíró irodai helyek is felmerülnek.

A munka szórakoztatóbb a barátokkal, és az építkezés sem kivétel. Működtesse járműveit barátaival multiplayer módban, és végezzen együtt építési küldetéseket, vagy csak játsszon körül a szélesen nyitott játékvilágban.

Legfeljebb négy munkavállaló vehet részt multiplayer játékokban. Az a játékos, aki megnyitja a játékot, házigazdaként szolgál, és vezető szerepet vállal egy építőipari vállalat vezetésében, amelyet a többi játékost megosztanak egy szövetkezeti játékban.


Sok feladat vár rád!

Egyetlen játékban együtt dolgozhat az építési feladatok elvégzésében. Ásni gödrök több kotrógép segítségével, míg egy másik játékos szállítja a kitermelt anyag egy kavics növény. Egy fejlett játékban egyszerre akár három építkezésen is dolgozhat, és valóban pénzt kereshet az építőipari vállalkozással.

Nem elég számodra 200 munkafolyamat több mint 150 különböző misszióban? A 2015-ös Építőipari Szimulátor sok lehetőséget kínál saját járműveinek és építkezésének a játékba történő integrálására. Használhatja a fejlesztő saját Építőkészletét saját világának alakításához és saját játéktartalmának létrehozásához.

Természetesen megoszthatja modit a rajongók szélesebb közösségével is a Steamworks segítségével vagy a rajongói oldalakon. Ilyen módon a játékosok hatalmas közössége hozzáférhet a felhasználók által létrehozott tartalmak végtelen és változatos kínálatához.

A modding világába való belépés akadálya nem különösebben magas - minden, amire szükséged van, egy 3D grafikus program, például a 3ds max vagy a Maya, valamint az Unity3D ingyenes verziója.
Jellemzők:
Több mint 200 küldetés biztosítja az órák élvezetét
16 reális építőgép, amelyeket a LIEBHERR, a MAN és a STILL készített
Reális járművezérlők - pl. Támogatott kotrógépek SAE vezérlőelemei
Reális hanghatások az eredeti gépekből
Többjátékos mód
Kezdőknek és profiknak: szabadon váltson az árkád és a pro vezérlők között
Táguló, szabadon navigálható világ különféle területekkel és kerületekkel
Számos kereskedő és beszállító, akiket felkereshet
A részletes bemutató biztosítja a játék zökkenőmentes indítását
A nemlineáris dinamikus küldetési rendszer végtelen játékélményt nyújt
DIY rajongók számára: az építkezés és a járművek modernizálása teljes mértékben támogatott
Számos szintű tapasztalati rendszer, amely lehetővé teszi a különleges küldetések feloldását
A változatos játékvezérlők, kormányok és joystick-ok támogatottak (Sajnos a „Thrustmaster” joystick-ok és kormányok jelenleg nem támogatottak)

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2014.11.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Astragon Entertainment
Cikkszám
DIGI02002
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ