Company Of Heroes

Company Of Heroes

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 836 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

NYILATKOZAT
TOVÁBBI FELHASZNÁLÓI ÉRTÉKELÉSEKÉRT látogass el a "Company of Heroes - Legacy Edition" oldalra. A Steam kínálatában szereplő teljes konverziós COH1-modok listája szintén megtalálható a Legacy Edition oldalon.
LEÍRÁS
A hamisítatlan II. világháborús játékélményt nyújtó Company of Heroes új értelmezést ad a valósidejű stratégiai játékoknak, életre keltve az önfeláldozó háborús hősöket, háború tépázta környezetet és dinamikus csatatereket. A D-napon történt normandiai partraszállástól indulva a játékos Szövetséges katonai osztagokat vezet harcba a német háborús gépezet ellen, a II. világháború legfontosabb csatáiban. A részletgazdag egyjátékos hadjáratban a játékos átélheti hétköznapi katonák bátorságát, és az általuk megélt nem hétköznapi események hősiességét és filmszerű intenzitását.
Filmszerű egyjátékos élmény, mely eddig nem látott módon adja vissza a II. Világháború zűrzavarát.
A fejlett csapat-MI életre kelti katonáidat, akik alkalmazkodnak a változó környezethez, fedezékbe vonulnak, és fejlett csapattaktikát használva semmisítik meg az ellenséget.
Bámulatos látvány - A Relic legmodernebb, következő generációs grafikai motorja valósidejű stratégiában eddig példátlan grafikai színvonalú és fizikájú világot teremt.
Környezetfüggő stratégia - A valósidejű fizika és a teljesen lerombolható környezet biztosítja, hogy egyetlen csata sem zajlik le kétszer ugyanúgy. Bármit elpusztíthatsz, hogy átalakítsd a csatateret! Használd a terepet és az épületeket a saját előnyödre, vagy rombold le azokat az ellenség elől.
2-8 személyes többjátékos mód LAN-on vagy interneten - Jöjjetek össze barátaiddal, és vegyetek részt a Tengelyhatalmak és a Szövetségesek közti végső összecsapásban.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
RTS
Megjelenés
2006.09.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI01941
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ