Command & Conquer: Red Alert 3

-5%
Command & Conquer: Red Alert 3

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 841 Ft
Akció: 6 515 Ft
Kezdete: 2022.08.12   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Szerezzen tapasztalati pontokat az egységek frissítéséhez és a parancsnok képességeinek testreszabásához. Hozd el egy barátodat parancsnokodként izgalmas és bonyolult együttműködési kampányokban. 28 játszható térképpel a legelkötelezettebb stratéga is talál olyan forgatókönyveket, amelyekhez újra és újra visszatérhet. A Command & Conquer 3-ban bevezetett kedvenc BattleCast opciók ismét visszatértek. Közvetítse online a mérkőzéseit, és hagyja, hogy a nézői kommentárok felrúgjanak, miközben harcol a bolygó visszavételéért. 


Jellemzők:
• Valakivel mindig jobb - harcoljon egyedül három kampányon keresztül, vagy egyesítsen erőit barátaival vagy a kilenc játékon belüli parancsnok egyikével, akik mindegyike egyedi személyiséggel és játékstílussal rendelkezik. -op játék. 
Csillagokkal teli történetmesélés - A Command & Conquer védjegyével ellátott élőszereplős videók HD minőségben térnek vissza, több mint 60 perces felvételekkel, amelyek a Command & Conquer franchise történetének legnagyobb szereplőit mutatják be. 
• Command The Seas, Conquer The World -Tapasztalja meg a játékmenetet, mint a sorozatban először, a víz ellen folytatott háború ugyanolyan fontos lesz, mint a szárazföldi és a légi uralom. Nyerjen stratégiai előnyöket a tengeri erőforrások ellenőrzésével és három irányú támadások minden irányból történő végrehajtásával. 
• Készítsd el az embered ágyúit - páncélos háborús medvék és az animék ihlette pszichés iskolás lányok csatlakoznak kedvenc Red Alert egységeidhez, mint a Sonic Dolphins, Tesla Troopers, Attack Dogs és az egyre népszerűbb Tanya. 
Új fenyegetés keletről - A Felkelő Nap halálos birodalma technológiai terror, amelynek terveit anime, tudományos-fantasztikus, harcművészeti és robotkultúra keveréke befolyásolja. A Birodalom futurisztikus egységei alternatív formákká alakulhatnak át, és a haditengerészetre szakosodtak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégiai
Megjelenés
2008.10.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI01922
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ