Chaos on Deponia

Chaos on Deponia

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
631 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A kritikusok által elismert és bőségesen dicsért Deponia ilyen hosszú várakozása után a játékos belép a második körbe. A káosz a Deponiánál még wakesebbnek bizonyul, mint elődje, és azonnal a varázslat alá helyezi a játékost.

A Deponiai események után úgy tűnik, hogy Rufus eszébe jutott. Megfontolt, barátságos, kedves és gondoskodó, anélkül, hogy szándékában áll komoly károkat okozni, csak a saját önző céljainak előmozdítása érdekében. Úgy tűnik, hogy messze van a láncolástól a lángoló fűrészlapokig, a torpedó-delfinek kiképzéséig vagy a kacsafészek fészkel való táplálkozásától. Vagy ő?


Végül egy lángoló fűrészlap, amely újra célozza meg a Deponiat. Véletlenül tudatossága három részre osztódik, és három különböző lemezre tárolódik.
Most ismét a Rufus-szal kell meggyőznie a cél mindhárom részét, figyelemre méltó bájos elméje felhasználásával, hogy ismét egyré váljon, merészkedjen vele Elysium-hoz, és mentse Deponiát bizonyos végzettől, amíg rajta van.


A második kaland a Deponia-on egy egyedülálló, önálló történetet mond el, amely az első részlet további ismerete nélkül játszható le. Az első játék rajongói felfedezik az ismerős karakterek hátterének új aspektusait, és megválaszolják a nyitott kérdéseket.
Főbb jellemzők
Egyedülálló világ, amely tiszteletben tartja Douglas Adams, Terry Pratchett és Matt Groening hagyományait.
Kézzel rajzolt, teljes HD dicsőségű művészeti formatervezés és képregény stílusban rajzolt kiváló minőségű rajzfilm-animáció.
Bizarr karakterek és szokatlan humor találkoznak kihívást jelentő rejtvényekkel.
Készítsen el egy sokféle hangulatos zeneszámot tartalmazó hangzást.
A díjnyertes kalandok „Edna & Harvey: The Breakout”, „Edna & Harvey: Harvey új szemét” és „The Whispered World” alkotói közül.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2016.02.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Daedalic Entertainment
Cikkszám
DIGI01665
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ