Blood Bowl (Chaos Edition)

Blood Bowl (Chaos Edition)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
916 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Warhammer Fantasy világ ihlette, a Blood Bowl stratégiai és sportjátékok rendkívül erőszakos kombinációja.

A Chaos Edition 23 játszható versenyt tartalmaz, köztük 3 teljesen új játékot, amelyek mindegyike saját játékstílusát kínálja! Készítsen versenyképes csapatot, kiképezze és vásárolja meg a legjobb felszerelést. Brutális győzelem a győzelem után, javítsa játékosai készségeit, hogy valódi Blood Bowl játékosokká váljanak! Ez egy nem akadálymentesített csontozás. Még ha a taktika is a kedvenc útja, választhat hihetetlen és gonosz mozdulatok széles választéka közül: megvesztegetheti a reft, pusztító varázslatokat vagy illegális fegyvereket ...

A Chaos Edition kiadásban három új verseny indul diadalmasan: a rosszindulatú káosz törpék, az alvilág csapatainak kijátszása és a Blood Bowlban legelső alkalommal a Khorne démonjai! Az új Lizardmen stadion több mint készen áll az összes új csapat fogadására, valamint egy új kihívást jelentő módra, a világkupára: vegyen részt egy rangos versenyen, és vezesse csapatát a selejtezőktől a véres döntő bajnokságig!

A Blood Bowl online játszható. Készítse el csapatát, fejlesztse tovább, és vezesse a hivatalos rangsor tetejére! Fejlessze ki saját magán internetes bajnokságát saját versenyének megszervezéséhez!

Adatok
Megjelenés
2009.06.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI01208
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
A: Windows XP SP3 / Vista SP1 / WINDOWS 7 / WINDOWS 8
processzor: AMD / INTEL DUAL-CORE 2,4 GHz
Memória: 1024 MB (XP) / 2048 MB (VISTA / 7/8)
Grafika:128 MB 100% DirectX® 9 és shader 2.0 kompatibilis (NVIDIA GEFORCE 6600 / ATI RADEON X700 vagy újabb) Nem kompatibilis az SLI-vel. Az Intel, SIS és a Via / S3G grafikus vezérlők nem támogatottak
DirectX®:9.0
Merevlemez:8 GB HD-terület
Hang:A DirectX® 9 kompatibilis
További:Internetkapcsolat szükséges az online játékhoz.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.