Blood Bowl (Chaos Edition)

Blood Bowl (Chaos Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 041 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Warhammer Fantasy világ ihlette, a Blood Bowl stratégiai és sportjátékok rendkívül erőszakos kombinációja.

A Chaos Edition 23 játszható versenyt tartalmaz, köztük 3 teljesen új játékot, amelyek mindegyike saját játékstílusát kínálja! Készítsen versenyképes csapatot, kiképezze és vásárolja meg a legjobb felszerelést. Brutális győzelem a győzelem után, javítsa játékosai készségeit, hogy valódi Blood Bowl játékosokká váljanak! Ez egy nem akadálymentesített csontozás. Még ha a taktika is a kedvenc útja, választhat hihetetlen és gonosz mozdulatok széles választéka közül: megvesztegetheti a reft, pusztító varázslatokat vagy illegális fegyvereket ...

A Chaos Edition kiadásban három új verseny indul diadalmasan: a rosszindulatú káosz törpék, az alvilág csapatainak kijátszása és a Blood Bowlban legelső alkalommal a Khorne démonjai! Az új Lizardmen stadion több mint készen áll az összes új csapat fogadására, valamint egy új kihívást jelentő módra, a világkupára: vegyen részt egy rangos versenyen, és vezesse csapatát a selejtezőktől a véres döntő bajnokságig!

A Blood Bowl online játszható. Készítse el csapatát, fejlesztse tovább, és vezesse a hivatalos rangsor tetejére! Fejlessze ki saját magán internetes bajnokságát saját versenyének megszervezéséhez!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Sport, Stratégia
Megjelenés
2009.06.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI01208
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ