Battletech

Battletech

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 398 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Az eredeti BATTLETECH / MechWarrior alkotó, Jordan Weisman és a díjnyertes Shadowrun Returns sorozat fejlesztõi a következõ generációs turn-alapú taktikai „Mech harcot” szállítják.

Az év 3025 év, és a galaxis csapdába esik az örök háború ciklusában, amelyet nemes házak harcolnak hatalmas, gépesített harci járművekkel, a BattleMechs néven. Vedd át a saját zsoldos ruhád, a 'Mech-ek és azoknak a MechWarriors-eknek, akik pilóta őket, és küzdenek azért, hogy felfüggesztsék magukat, miközben egy brutális csillagközi csillagközi háborúba kerülnek. Frissítse a harcot végző operációs bázisát, tárgyaljon zsoldos-szerződéseket feudális urakkal, javítsa és tartsa fenn az öregedő BattleMech-ek stabilitását, és végezzen pusztító harci taktikát, hogy legyőzze ellenségeit a csatatéren.


A GÉPEK SZAKASZÁNAK KEZELÉSE A GÖRGES ALAPÚ KOMBAT
Telepítsen több mint 30 BattleMech-et sokféle kombinációban. Használjon terepet, helyzetmeghatározást, fegyverkiválasztást és speciális képességeket az ellenfelek túlmúlásához és felülmúlásához.
KEZELÉS A KERESKEDELMI CÉGET
Toborozzon, testreszabhassa és fejlessze az egyedi MechWarriors termékeket. Javítsa és testreszabza a csepphajót. Zsoldosként széles helyet utazzon el, küldetéseket vállalva és jó hírnevet szervezve különféle nemesi házakkal és helyi frakciókkal.
SZERKESZTEN KIEGÉSZÍTETT KÖZPONTI HÁTSÓBAN
Merüljön el egy erőszakosan leszedett uralkodó történetében, és brutális háborút folytat, hogy visszatérje trónját a ragtag zsoldos társaságod támogatásával.
TESTRESZABON A GÉPEIT
Használja a MechLab-ot karbantartásához és korszerűsítéséhez, a sérült fegyverrendszereket lecserélve az esett ellenfelekből vett csatatéri mentésre.
PVP TÖBBKERESKEDŐ ÉS KORMÁNY ÜZEMMÓD
Testreszabhatja a 'Mechs és MechWarriors Lance' programját úgy, hogy fejjel lefelé menjen a barátaival, versenybe szálljon az ellenfelekkel online, vagy pedig egyjátékos összecsapási módba lépjen, hogy kipróbálhassa stratégiáit az AI ellen.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Stratégia
Megjelenés
2018.04.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01006
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ