Banished

Banished
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 495 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ebben a városépítési stratégiai játékban irányítja a száműzött utazók egy csoportját, akik úgy döntenek, hogy új életüket új földre indítják. Csak a ruháik vannak a hátukon, és egy kocsi tele van hazájukból származó készletekkel.

Az elsődleges erőforrásuk a Banished városlakói. Születnek, idõsebbé válnak, dolgoznak, saját gyermekeik vannak, és végül meghalnak. Egészséges, boldog és jól táplált nők nélkülözhetetlenek a város növekedéséhez. Nem elegendő az új otthonok építése - elegendő embernek kell lennie a beköltözéshez és a saját családjának.

Kihúzva nincs készségfája. Bármely struktúra bármikor felépíthető, feltéve, hogy az emberei összegyűjtötték a forrásokat ehhez. Nincs pénz. Ehelyett a nehezen megkeresett forrásokat a kereskedelmi hajók érkezése útján cserélheti el. Ezek a kereskedők kulcsa az állattenyésztéshez és az egynyári növények hozzáadásához a városlakók étrendjéhez; hosszas kereskedelmi útjuk azonban azzal jár, hogy betegségeket külföldről hoz be.

Húsz különböző foglalkozás létezik, amelyeket a város lakói végezhetnek, a mezőgazdaságtól, a vadászattól és a kovácsolásig, a bányászatig, az oktatásig és a gyógyításig. Egyetlen stratégia sem lesz sikeres minden városban. Bizonyos források ritkábbak lehetnek egyik térképről a másikra. A játékos dönthet úgy, hogy újratelepíti az erdőket, az enyém a vas számára, és a kőfejtés a kőzethez, de ezek a választások azt a helyet foglalják magukban, amelybe nem tudsz kibővíteni.

A város sikere vagy kudarca a kockázatok és az erőforrások megfelelő kezelésétől függ.

Adatok
Megjelenés
2014.02.17
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Shining Rock Software
Cikkszám
DIGI00854
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Win XP SP3 / Vista / Windows 7 / Windows 8
Processzor: 2 GHz-es Intel Dual Core processzor
Memória: 512 MB RAM
Grafika: 512 MB DirectX 9.0c kompatibilis kártya (2. árnyékoló modell)
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 250 MB szabad hely
Hangkártya: Bármi

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 / Windows 8
Processzor: Intel Core i5 processzor (vagy újabb)
Memória: 512 MB RAM
Grafika: 512 MB DirectX 10 kompatibilis kártya
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 250 MB szabad hely
Hangkártya: Bármi
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.