Banished

Banished

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 736 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ebben a városépítési stratégiai játékban irányítja a száműzött utazók egy csoportját, akik úgy döntenek, hogy új életüket új földre indítják. Csak a ruháik vannak a hátukon, és egy kocsi tele van hazájukból származó készletekkel.

Az elsődleges erőforrásuk a Banished városlakói. Születnek, idõsebbé válnak, dolgoznak, saját gyermekeik vannak, és végül meghalnak. Egészséges, boldog és jól táplált nők nélkülözhetetlenek a város növekedéséhez. Nem elegendő az új otthonok építése - elegendő embernek kell lennie a beköltözéshez és a saját családjának.

Kihúzva nincs készségfája. Bármely struktúra bármikor felépíthető, feltéve, hogy az emberei összegyűjtötték a forrásokat ehhez. Nincs pénz. Ehelyett a nehezen megkeresett forrásokat a kereskedelmi hajók érkezése útján cserélheti el. Ezek a kereskedők kulcsa az állattenyésztéshez és az egynyári növények hozzáadásához a városlakók étrendjéhez; hosszas kereskedelmi útjuk azonban azzal jár, hogy betegségeket külföldről hoz be.

Húsz különböző foglalkozás létezik, amelyeket a város lakói végezhetnek, a mezőgazdaságtól, a vadászattól és a kovácsolásig, a bányászatig, az oktatásig és a gyógyításig. Egyetlen stratégia sem lesz sikeres minden városban. Bizonyos források ritkábbak lehetnek egyik térképről a másikra. A játékos dönthet úgy, hogy újratelepíti az erdőket, az enyém a vas számára, és a kőfejtés a kőzethez, de ezek a választások azt a helyet foglalják magukban, amelybe nem tudsz kibővíteni.

A város sikere vagy kudarca a kockázatok és az erőforrások megfelelő kezelésétől függ.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2014.02.17
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Shining Rock Software
Cikkszám
DIGI00854
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ